Zipperknit

Hva syns dere om den nye headeren min? :-D Flinke Thea har ordnet som vanlig, i tillegg til å gjøre designet mitt litt mer høstlig. Kommentarfeltet skal også endres i løpet av morgendagen, tror jeg, for jeg syns det er litt uoversiktlig sånn det er nå. Ellers var jeg så fornøyd med den forrige headeren min at jeg ville ha en lignende, men med litt mer høstlige farger denne gangen! Vi er jo tross alt i oktober snart. Jeg hvert fall superfornøyd som vanlig, blir alltid det når Thea fikser!

Topshop: bukse, Strikket av mamma: genser, H&M: smykke, Michael Kors: veske, Bianco: boots.

Nå er jeg i sentrum (forhåndsskrevet innlegg) med Ingvild. En liten morsom ting er at Ingvild og jeg har vokst opp sammen, gått på samme barne-og ungdomsskole og var kjempegode venner da. Etter det skle vi dessverre fra hverandre, men nå har hun faktisk begynt på Middlesex hun også! Utrolig morsomt, og veldig tilfeldig at to stykker fra lille Tranby skal havne på samme universitet i London. Så da jeg la planer om å ta en tur til sentrum i dag, spurte jeg like gjerne Ingvild om hun ville bli med:) Koselig å catche opp etter så mange år!

I morgen (eller rettere sagt i natt) går turen til Paris, og jeg tar med meg macen og kamera, selvfølgelig. Vi har internett på rommet vårt, men akkurat hvor mye tid jeg får til blogging vet jeg ikke. Jeg skal nok klare ett innlegg om dagen, kanskje til og med to, men hvis det ikke blir sånn så kommer Paris-innleggene på løpende bånd når jeg kommer hjem! Vi blir til torsdag kveld, så vi har tre hele dager der. Vi skal hovedsakelig være turister; se Eiffeltårnet, gå i toppen av det, besøke Louvre og se fine områder av Paris. Det blir vel litt shopping også kjenner jeg oss rett, men vi har ikke planlagt dette som en shoppetur! Så hvis dere har tips til ting vi må se eller gjøre i Paris, så tas det imot med stor takk :-D

Hva syns du om den nye headeren? Og likte du antrekket?
Jeg har savnet denne buksen såå mye, og genseren hadde jeg nesten glemt at jeg hadde!

  • Annet

Liker

Kommentarer