Zakynthos- here we come!

HERREGUD, jeg skal til Zakynthos på tirsdag! Veldig, veldig spontant, men jeg er jo ferdig på skolen og har egentlig bare ferie nå. Jeg har vært litt i tvil om jeg skal være i London den neste uken eller om jeg skal bli her i Norge, men da mamma og pappa begynte å snakke om en tur til varmere strøk var jeg kjapp på å si at jeg gjerne ville være med på det, hehe. Det blir jo ikke noen annen sommerferie på meg i sommer i og med at jeg skal jobbe hele ferien, så da må jeg benytte den sjansen jeg får. Så i går kveld fant jeg (haha, skummelt, håper det er bra der) en fristende reise og bestilte til oss alle tre!

Jeg vet at Zakynthos egentlig er kjent for å bra uteliv, men jeg håper at det kan være greit å være der med mamma og pappa også. Alt vi vil er å slappe av på stranden, som er 100 meter fra hotellet vårt, og spise god gresk mat. Det burde vi vel få til i Laganas vel? Vi får bare overse det eventuelt ville utelivet! Hotellet vi skal bo på heter Timos hotell og ser egentlig helt greit ut. Det er et lite leilighetshotell med basseng og balkong på hvert rom, og er som sagt 100m fra stranden og 250m fra sentrum av Laganas.

Gleder meg utrolig mye til en uke med sol, strand og varme! Det skal bli så godt etter et veldig slitsomt par måneder nå, syns virkelig jeg fortjener det faktisk. Vi kommer hjem neste tirsdag igjen, og da drar jeg til London allerede på onsdagen for å være der over helgen, til søndag 8.juni. Fredagen og lørdagen skal jo Thea og jeg på One Direction konsert, og så får jeg tatt et siste farvel med mitt kjære London for sommeren :-) Så nå er det mye å se frem til fremover, før jobbsommeren min begynner 16.juni.

Har du vært på Zakynthos / i Laganas før? Fortell meg ALT jeg trenger å vite, jeg har aldri vært i Hellas før!

  • Annet

Liker

Kommentarer