Winter Wonderland

God morgen!

I skrivende øyeblikk har jeg forhåpentligvis nettopp ankommet Stansted Airport for å sette kursen hjem til Norge, så mens jeg er ute og flyr tenkte jeg at dere kunne få se noen bilder fra Winter Wonderland. Jeg var i Winter Wonderland med Thea, kjæresten hennes og kompisen hans på søndag, og selv om det var fryktelig kaldt var det superkoselig! Åh, som vi koste oss.

Winter Wonderland ligger i Hyde Park, og på lang vei lyser det av karuseller, matboder og julepynt. Vakkert!

Da vi kom inn ble vi møtt av en helt vanvittig folkemengde. Jeg tror ikke du kan forestille deg hvor mange mennesker som var der engang! Nå valgte vi sikkert ikke riktig dag, med tanke på at det var første søndag i advent, men jeg tipper det alltid er mye mennesker her. Og jeg skjønner godt hvorfor.

Ikke bare var det folksomt, men også fryktelig stort. Vi gikk ikke gjennom hele, men en god del av det, og rundt hver sving skjulte det seg nye karuseller og boder. Helt enormt!

Favoritten min er uten tvil denne skøytebanen. Åh, bilder kan ikke vise hvor fint det var der.. Vi ble stående og bare se på alle menneskene på skøyter, og beundre hvor fint de har gjort det til der. Men jeg tror det var greit vi ikke prøvde oss på skøyter selv, for med så mange mennesker hadde jeg ligget langflat etter få minutter.

Jeg syns hvert fall dette var et veldig koselig sted å tilbringe første søndag i advent! Med julemusikk i bakgrunnen skal det mye til å ikke få julestemning i Winter Wonderland. Jeg skal definitivt tilbake hit hvert år, juleglad som jeg er :-)

Where? Hyde Park.
How to get there? Ta tuben til Marble Arch (central line) eller Hyde Park Corner (Piccadilly Line).
When? Winter Wonderland åpner 23.november og stenger 6.januar 2013.
Price? Å komme inn i parken er gratis, men å ta karuseller koser penger. I tillegg kan du kjøpe mat, drikke og annet godt her inne.

Anbefaler alle, juleglad eller ikke, å ta turen hit om du er i London i desember :-D Det er en superkoselig opplevelse, både for venninner, kjærestepar eller familier! Funtime.

Har du vært i Winter Wonderland før?

- Christina

Liker

Kommentarer