Whisky Mist

God lørdag! In the weekend spirit tenkte jeg at jeg endelig skulle få tipset dere om en av mine favorittklubber her i London; Whisky Mist. Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet om utesteder nå, både fordi jeg har glemt det litt bort og fordi det er en stund siden vi har vært på et nytt sted. Whisky Mist har vi vært litt på dette halvåret, men jeg var der for første gang da jeg besøkte London for ett og et halvt år siden, altså før jeg flyttet hit selv. Allerede da syns jeg at det var en kjempebra klubb, og det var mitt første møte med promotører og klubber med dress codes.

Det er mange grunner til at jeg elsker Whisky Mist, og en av de er drinkene. Når vi går ut med promotør får vi alltid bare vodka med cranberryjuice og appelsinjuice, noe som forsåvidt er helt greit, men det er veldig godt med noe annet innimellom. På Whisky Mist får vi alltid en stor drink med mange sugerør oppi (se over) som smaker litt som cherry og jordbær, eller noe i den duren. SÅ utrolig godt! I tillegg ender vi alltid med å få champagne også, noe som alltid er en god ide i mitt hode. Jeg elsker champagne.

En annen grunn til at jeg elsker denne klubben er musikken. Allerede fra de åpner spiller de litt gammel listepop, som gamle Jason DeRulo sanger for eksempel. Åååh, det er jo alltid morsomt! Jeg blir i så godt humør av sånn musikk, og det blir mye bedre stemning når vi sitter og synger fra begynnelsen av kvelden. Utover kvelden blir det litt "vanlig" listepop, som de alltid spiller på disse klubbene, men med noen eldre sanger litt innimellom. Supermorsomt! Det hjelper også at promotøren vår der er verdens skjønneste menneske som virkelig bare vil oss godt, da.

Hvor? 35 Hertford Street, Mayfair.
Hvordan komme seg dit? Nærmeste undergrunn er Hyde Park Corner, og derfra er det en 5minutters gåtur. Hvis du vet hvor Hard Rock Cafè eller Hilton hotellet ligger, er ikke dette langt derifra!
Priser? 20 pund inngang.

GOD HELG! Har du vært på Whisky Mist før?

Liker

Kommentarer