Where We Are Tour Wembley

God mandag og fridag! Jeg begynner den nye uken med å dele noen bilder fra helgens store begivenhet, One Direction på Wembley, med dere :-) Thea og jeg var på konsert både på fredag da vi hadde ståplasser og lørdag med sitteplasser. Vi hadde ståplasser i grønt felt, så ikke nærmest scenen, men allikevel sto vi ganske nærme den scenen som går ut blant publikum. Supergøy, da de var der ute så vi de skikkelig godt!! Skulle veldig gjerne hatt ståplass helt foran scenen, men det fikk vi ikke tak i.. Når det er sagt, så syns jeg ikke ståplasser er det mest ideelle. Jeg er kjempeglad for at vi hadde det en av dagene så vi fikk opplevd det også, men etter å ha stått rett opp og ned i seks og en halv time var føttene og leggene mine helt ødelagte. Så jeg var superglad for sitteplass dag to! Dessuten er jeg så lav at jeg så ikke så veldig mye med mindre de var på scenen som gikk ut blant publikumet. Neste gang bruker vi enten masse penger på ståplasser nærme scenen, eller så blir det sitteplass igjen :-) Jeg syns ikke det er noe poeng i å ha ståplass med mindre du får i feltet som er foran!

Jeg fikk tatt kjempemange bilder og mange av de ble ganske bra, men jeg har prøvd å plukke ut kun et fåtall her, hehe. Håper allikevel dere er klare for et skikkelig bilde boom! Jeg filmet litt også, kanskje jeg skal sette sammen en film? Hm, vi får se..

- one direction where we are tour at wembley -


Wembley er virkelig gigantisk!! Utrolig gøy å ha vært der på konsert. Opplegget var også veldig bra; køene gikk kjapt overalt selv om det var mye mennesker og det er jeg veldig imponert over. Lite dytting blant publikum på ståplassene også, tommel opp!

Når det kommer til konserten, så syns jeg den var helt amazing. Set listen var perfekt spør du meg, alle favorittsangene mine var med både fra det nyeste albumet og fra de to tidligere. Jeg var jo på konserten deres i fjor i april også, og det er så morsomt å se hvor mye de har utviklet seg siden det. De har ikke bare blitt mer scenevante, men også flinkere til å danse! Det ser ut som de har det såå gøy på scenen, og det syns jeg er skikkelig viktig. Ikke noe av det virker falskt eller tilgjort heller, det virker så ekte og lite planlagt alt de sier. Som om de tar det litt på sparket!

Jeg er superglad for at vi var på to av tre konserter i London, selv om jeg gjerne skulle vært der i går også, hehe. Gleder meg allerede til neste konsert, og jeg kan love dere alle som skal på denne touren i løpet av året at dere kommer til å ha det supergøy! Flinke guttene :-) Forresten så var Olly Murs blant publikum på fredagen, og det var jo litt morsomt, hehe.

Er det mange av dere som er One Direction fans, egentlig? :-)

Liker

Kommentarer