Where we are book signing / ONE DIRECTION

ÆÆÆH, jeg føler at jeg er 14 år igjen når jeg sier dette; men gårsdagen var helt fantastisk! Jeg er så glad og gira! Som dere kanskje vet, så hadde Thea og jeg billetter til One Direction sin boksignering her i London, så jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om det og dele noen bilder med dere nå. Arrangementet var på Alexandra Palace i Wood Green, ganske bortgjemt, for det var jo et secret location som bare vi med billett visste hvor var. Vi hadde fått beskjed om på forhånd at man ikke kunne ta bilder med de, at de kun signerte boken vi fikk utdelt og at de ikke skrev noen personlige ting. Men bilder, det var selvfølgelig lov!

Køøøø! Vi var ganske midt i køen vil jeg tippe, og det gikk egentlig veldig fort altså. Vi sto jo i kø inne stort sett hele tiden og de spilte One Direction musikk fra høytalerne, så det var kjempegod stemning. Vi fikk også beskjed om på forhånd at vi ikke ville kunne se de fra køen, da de var på et eget rom. Det var visst bare lagt ut 50 billetter på ticketmaster (hvor vi kjøpte våre), så at vi fikk tak i er sykt!! Resten gikk til konkurranser, sponsorer, medlemmer av WHSmith (de sponset eventet) osv osv.

Fornøyd jente med finfin bok som jeg skal kose meg masse med fremover!

Uansett hvor fjortis det måtte høres ut; jeg tror ikke jeg klarer å beskrive hva jeg følte da vi så guttene. Og hvert fall ikke da vi gikk opp mot bordet for å få boken signert. Jeg var jo helt satt ut, så da Louis og Zayn sa hei, klarte jeg ikke å svare engang, haha! Heldigvis svarte Thea, og jeg snapped out of it, så da Niall spurte hvor vi var fra klart jeg å svare Norge. Så slo vi av en liten samtale om Norge faktisk, ååh, godguttene! Jeg tror kanskje de fikk inntrykk av at vi kom helt fra Norge for å komme på boksigneringen, haha, men det gjør ikke noe. Og ja, Liam så meg forresten rett inn i øynene og sa "thank you for coming" :) FORNØYD.

Som dere ser var Harry sistemann på bordet, og da han hadde signert boken min og skulle gi den til meg, sa han "thank you love". HERREGUD jeg ble helt satt ut, haha! Den skal jeg leve lenge på, for å si det sånn. Som dere kanskje skjønner så fikk vi snakket en del med de, selv om det hele gikk veldig fort. Utrolig fornøyd med at vi faktisk fikk slått av en samtale om litt forskjellig, for det virker ikke som at alle fikk det, hvert fall ikke så mye.

Bildene ble ikke sånn kjempebra, men jeg måtte ta med blits for å få de til å bli i fokus og ikke i så forferdelig lys. Skulle ønske de kunne posere på bildene, men det var ikke lov, så man måtte bare knipse underveis. Jeg er uansett veldig fornøyd med at dette er bilder JEG har tatt, og seee hvor nærme vi var, haha!

Og til slutt, siden med signaturene. Det var bestemt på forhånd at de skulle signere denne siden i boken :-)

En av grunnene til at jeg er så fan av One Direction, er personligheten deres. De har så mye energi og personlighet i musikkvideoer og på intervjuer, og jeg er så utrolig glad for at de faktisk var sånn i virkeligheten også! De virket så jordnære og hyggelige alle sammen, så det syns jeg er skikkelig bra. Det var hvert fall helt amazing å møte de, og faktisk å få snakke med de! Det er jo noe helt annet enn å gå på en konsert, selv om det er kjempegøy det også. Gleder meg veldig til konserten jeg skal på i juni, det blir så braaaa. Flinke guttene!

Var noen av dere der, tilfeldigvis? Kunne ikke høre noen flere nordmenn i køen, men!

Liker

Kommentarer