When in London..

- LONDON by celine irgens aagard -

Å kunne samle alle Londontipsene mine i en bok hadde vært en drøm. Tenk så mye jeg opplever nesten hver eneste dag, og så mye jeg kommer til å oppleve iløpet av de kommende årene i den fantastiske byen, da! Jeg har jo allerede begynt smått her på bloggen; siden min med Londontips blir mer innholdsrik for hver dag som går, men å kunne samle alt i en bok hadde vært noe for seg selv. Å dele alle bildene og erfaringene jeg har fra denne byen i en bok.. Tenk så morsom! Nå har denne drømmen gått i oppfyllelse for noen andre enn meg, nemlig flinke Celine fra HippieHippieMilkshake. Hun har skrevet en Londonguide i bokform som jeg bare må tipse dere om. Jeg har ikke kjøpt denne boken selv, men tante hadde den med hit i går så jeg fikk tatt meg en titt, og den er virkelig å anbefale altså!

Boken begynner med et kart over de forskjellige områdene i London, noe som kan være veldig greit å ha. Det er ikke alltid like lett å skille mellom Soho, Mayfair og de andre områdene. Videre får du blant annet tips om spisesteder, steder å ta en drink (samt litt uteliv), shopping, velvære, aktiviteter i byen og turistting du må gjøre. Det morsomme, syns jeg, er at mange av stedene hun tipser om har jeg allerde skrevet om her på bloggen. Hun har skrevet denne boken for deg som vil oppleve noe annet enn bare de vanlige turisttingene som å se Big Ben og shoppe på Oxford Street, så det betyr jo at jeg ikke er helt ute og kjører, hehe! I boken er det blant annet tipset om Wahaca, Brighton, Hampstead Heath, Primrose Hill, V&A Museum, The Box, Cirque du Soir, Sketch, Mahiki, Radio Rooftop, Dover Street Market, Camden Stables Market, Portobello Market og mange, mange andre spennende steder. Boken inneholder faktisk 105 tips om London!

Jeg får overhode ingenting for å skrive om det her, men det er bare et lite tips fra meg til dere. Jeg vet jo at dere setter pris på Londontips, så hvis dere vil kjøpe en Londonguide i bokform som er litt utenom det vanlige, kan jeg virkelig anbefale denne :-)

Noen som allerede har kjøpt denne boken og liker den like godt som meg?

Liker

Kommentarer