What I heart

Hei hei! Regnet pøser ned utenfor, så jeg gir opp forsøket på å ta antrekksbilder. Jeg hadde håpet at det kanskje skulle gi seg, men den gang ei. Nå kom jeg nettopp hjem fra først et seminar på uni, og deretter hadde jeg lunsj med Laura og lille baby Ethan. Ååh, hun fikk Ethan i slutten av november og jeg har ikke fått møtt han før nå, men herregud så nydelig han var! Prikk lik moren sin, og ikke minst var han en veldig snill og fornøyd baby. Han bare smilte og var glad, han.

Forresten så har jeg opprettet en We Heart It konto, så jeg tenkte jeg kunne dele den med dere! Jeg elsker we heart it for inspo, og nå kan du følge meg der også hvis du vil. Der kan du se bildene jeg finner inspirerende, men jeg legger også ut noen av mine egne der. De fleste har vært på bloggen også, men det kan kanskje være gøy å følge med allikevel. Jeg pleier å bruke we heart it for å finne inspirasjon på dager jeg føler meg litt nedfor og uinspirert, så jeg tar gjerne imot tips om fine kontoer. Jeg heter christinaparrington på we heart it, det samme som jeg heter på instagram!

- Bilder fra christinaparrington på we heart it -

Nå har jeg lagt meg til rette under dynen og skal se et par episoder av 90210. Jeg har blitt hektet på det igjen, elsker den serien! Det er så dumt at de ikke lager flere sesonger.. Uansett. I kveld har vi tenkt oss en tur ut, og som forrige uke står Cirque på planen. Åh, det har virkelig blitt min favorittklubb her i London. Vi kaller det vårt andre hjem, haha!

Hva heter du på we heart it? Eller har du noen andre inspirerende kontoer på lur?

Liker

Kommentarer