Westfield Stratford City

Endelig kommer det et Londontips på bloggen igjen! Fantastisk å være tilbake i London og gjøre ting jeg kan tipse videre om til dere. Som sagt ble det endring i planene i går, vi endte opp med å dra på Westfield som ligger i Stratford City. For de som ikke er klar over det så finnes det to Westfield sentre i London; ett i Shepard's Bush og ett i Stratford City. Vi var da på sistnevnte!

Skal jeg oppsummere dette kjøpesenteret med ett ord må det bli WOW! Her har de virkelig alt. Med tre etasjer har de fått stappet inn alle butikkene jeg elsker i London, som Topshop, Forever 21, Bershka, Primark, Victorias Secret (!!), H&M, Zara, Hollister, River Island og sminkefavoritten min Kiko (som kun finnes i Spania, Tyskland, Frankrike og Italia foruten på dette senteret) for å nevne noen. You name it, they have it! Dessuten er butikkene store og fine her, noen av de går til og med over hele tre etasjer.

Ja, det er altså her den andre Victoria's Secret butikken i London ligger. Jeg tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om bikinier osv. fra VS, da jeg får flere spørsmål om dette i uken. Så dersom du lurer på noe angående Victoria's Secret (bikinier eller annet): skrik ut i kommentarfeltet!

Favorittene ligger som perler på snor.

Denne Forever 21 butikken er mye større enn den i Oxford Street. Kjempefin var den også!

Til slutt ligger det selvfølgelig flust av spisesteder her. Jeg elsker dette senteret, jeg :-) Nesten så vi vil dra hit i stede for å dra til Oxford Street for å shoppe, hehe!

Where? Stratford City.
How to get there? Ta tuben (central line eller jubilee line) til Stratford og kjøpesenteret ligger rett utenfor undergrunden!

Har du vært på Westfield Stratford City før? :-) Og lurer du på noe om Victoria's Secret?

- C

Liker

Kommentarer