Weekend

zara: jakke og sko, new look: topp, glitter: smykke, topshop: bukse, gucci: veske, daniel wellington: klokke, rayban: sunnies.

GOD FREDAG! Her kommer antrekket jeg egentlig skulle publisere i går, men jeg rakk aldri. Det tok litt lengre tid enn planlagt og jeg hadde ikke forhåndsskrevet innlegget, så da rakk jeg aldri å skrive og publisere det før det ble for sent. Jeg spiste lunsj med Silje på Le Pain i Hampstead i går, og vi satt der til klokken nesten ble 6. Det er så koselig der, definitivt mitt favorittlunsjsted! Da jeg kom hjem spiste jeg en grov scones som jeg hadde kjøpt med meg fra Le Pain mens de andre spiste middag, og under middagen bestemte Henriette og jeg oss for å dra på Maddox. Så da var det bare å hoppe rett i dusjen, på med masken og inn i finstasen! Vi hadde det kjempegøy der, og jeg knipset noen bilder så jeg kan skrive innlegg om det utestedet også :-)

Nå i dag har jeg hittil spist amerikanske pannekaker ala The Breakfast Club (herregud, YUM!) som jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften på med dere i løpet av neste uke. Ellers har jeg planer om å shine rommet mitt litt, og kanskje gå meg en liten tur. Det er fremdeles vårvær i London, men det er ikke på langt nær så fint og varmt som det var for bare noen dager siden. Allikevel er det jo deilig med litt luft, da! I kveld er jeg litt usikker på hva jeg skal; enten blir det Libertine med Thea og Henriette, eller så blir jeg hjemme og lager noe god mat.

Ønsker alle en kjempefin fredag og en riktig god helg ?

  • Annet

Liker

Kommentarer