Wear your summerdress!

God kveld! Det var virkelig ikke meningen med så få oppdateringer i dag, for jeg trodde ikke at jeg skulle være ute av huset så lenge. Men sånn er det noen ganger! Jeg har tatt fatt i London bucketlisten min og jobber med å krysse av punkter der, så i dag har jeg dratt med meg Thea og Malin til Holland Park. Området der er utrolig fint, også ville jeg gå i parken Holland Park og besøke den japanske hagen Kyoto Garden. Egne innlegg om begge de stedene kommer i løpet av uken! Egentlig hadde vi planer om å ta noen bilder siden Malin er så utrolig flink, men det ble ikke mange vi fikk knipset før det bøttet ned. Kjedelig, men jeg skal dele med dere de få hun rakk å ta når jeg får de.

Sheinside: kjole HER, Zara: boots, Burberry: kåpe, H&M: smykke, Louis Vuitton: veske.

Jeg har slengt på meg en sommerkjole i dag og tenkte det var et godt tips å dele på bloggen! Hvorfor dytte de innerst i skapet når du bare kan ta på deg strømpebukse og en jakke over? Jeg syns denne kjolen er så søt at jeg vil ikke bruke den kun om sommeren, så i dag fikk den bli med ut i høstværet i London. Og se så utrolig fine gatene i Holland Park er.. Åh, her skulle jeg gjerne bodd, men det er litt langt unna universitetet dessverre.

Da vi hadde vært i parken og knipset bilder, satt vi oss på Starbucks for en godbit. Der har de fått høstmeny nå, og på den sto det salted caramel hot chocolate. HERREGUD den må dere smake! Det er ny favoritt hos Starbucks altså, håper de beholder den der permanent. Selv om disse drikkene er utrolig mettende, var den sinnsykt god. Naaaam.. Nå sitter Thea og jeg på kjøkkenet mens potetene koker og skal lese litt biologi, så blir der biff og potetmos til middag i kveld. Finfin søndag i verdens flotteste by (selv om det regner).

Hva syns du om dagens antrekk?

  • Annet

Liker

Kommentarer