Vintage notebook

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men jeg ELSKER notatbøker. Jeg kjøper alle søte notatbøker jeg kommer over, noe som resulterer i at jeg har veldig mange jeg ikke bruker, haha. Men jeg elsker å kjøpe det, og ikke minst elsker jeg å skrive lister, så sånn er det bare! For litt siden fant jeg frem en helt plain svart notatbok jeg kjøpte for mange år siden (ser at jeg har skrevet noe der som er datert 2010) og bestemte meg for å endre utseende på den litt. Resultatet ble en vintageinspirert notatbok!

Jeg har malt den med hvit maling, og deretter malt på bokstaven C samt stemplet på mønsteret rundt bokstaven. Jeg tror jeg må gjøre det en gang til for å forsterke det, men det syns bedre i virkeligheten enn på bilder. Jeg ville at den skulle se litt slitt og gammel ut, så at den sprekker opp i kantene så det svarte syns litt igjennom gjør ingenting. Jeg syns den ble veldig fin og annerledes enn alle andre notatbøker jeg har!

Nå har jeg denne med meg i vesken hvor enn jeg går, og skriver opp alt og ingenting. Alt fra budsjett til lønn til middager, innlegg til bloggen og antrekk. En notatbok er greit å ha med seg, slik at man kan skrive ned ideer med en gang man får de slik at de ikke går i glemmeboksen!

Hva syns du om notatboken? Er det noen flere som eeeelsker notatbøker? ?

  • Annet

Liker

Kommentarer