Vinn Personlig Almanakk!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER KONTAKTET!

Wohoo, jeg er så glad for at jeg får muligheten til å holde denne konkurransen! Jeg elsker almanakkene til Personlig Alamanakk, og nå kan også du stikke av med din egendesignede alamanakk til det nye året! Hos Personligalmanakk.com kan du designe almanakken din akkurat slik du vil; med egne bilder, mange oppsett å velge i og ikke minst kan du velge startdato for almanakken; og deretter varer den ett år frem i tid. Almanakkene kommer i mange forskjellige størrelser du kan velge i, og min favoritt er A5.

Du finner også Personlig Almanakk på Facebook (klikk) og på instagram hvor de heter @personligalmanakk. Bruk gjerne hashtaggen #personligalmanakk for å se andre sine almanakker og for å vise frem din egen! De elsker å se almanakkene til folk, også er det jo mye inspirasjon å få når du eventuelt skal lage din egen.

Dette må du gjøre for å vinne:

Legg igjen en kommentar om at du vil vinne, og husk mailadressen din! Stort pluss hvis du vil dele konkurransen med vennene dine på Facebook for eksempel, men det er ikke noe krav. Trykk gjerne også LIKER på dette innlegget :-)

Håper mange vil melde seg på! Jeg gleder meg hvert fall veldig til å bestille ny almanakk til det nye året.

Liker

Kommentarer