Vapiano

God morgen og happy Valentine's Day!

I dag vil jeg tipse dere om en restaurant her i London. Vi spiste på Vapiano på søndag, og åh så god mat.. Jeg trillet omtrent hjem, og var så mett at jeg var kvalm i flere timer etterpå. Ja, dette er altså et godt tegn, hehe. Konseptet på Vapiano er litt annerledes enn på vanlige restauranter. Når du går inn får du et kort som du må bruke når du bestiller mat. Her går du nemlig til en av "lukene" og sier hva du skal ha, så lager de maten din for deg mens du ser på. Her scanner du kortet, og når du går fra restauranten, viser du kortet og du betaler for deg. Ganske genialt, spør du meg :-)

Lokalet er kjempestort, og på en søndagskveld var det massevis av mennesker der. Tipper det alltid er mennesker der, jeg.. Pastaen var åpenbart mest populær, for de hadde flest luker og der var det mest kø. Det tar jo selvfølgelig litt tid, i og med at maten skal lages til alle i køen mens de står der, men det går greit. Bestiller du pizza eller forretter derimot, går det litt fortere virker det som ;-) Hehe.

Jeg hadde spagetti carbonara, og takket ja til å ha på chili og hvitløk i tillegg. Supergodt!! Sausen smeltet omtrent på tungen min føltes det ut som. Du velger også hva slags type pasta du vil ha, men kjedelig som jeg er, syns jeg spagetti er det aller beste.

Det er også verdt å nevne at denne lemonaden var sinnsykt god!! Åh, jeg har fått så hektet på lemonade etter at jeg flyttet hit :-D

Restauranten har faktisk to etasjer, hvor det selvfølgelig er sitteplasser i begge. Nede bestiller du maten din, og det er massevis av sitteplasser. Oppe er det en bar og sitteplasser. Vi ble sittende oppe, på et søtt lite bord med sofa, og koste oss masse.

Jeg anbefaler Vapiano på det varmeste! Jeg er så glad i italiensk mat, og dette er den beste carbonaraen jeg har smakt i London hittil. Høyt opp på listen, altså! Neste gang vil jeg prøve meg på en pizza, som også så himmelske ut der. De hadde mange gode forretter også, blant annet bruschetta som Stine spiste, men jeg orket bare ikke. Neste gang!!

Where? 19-21 Great Portland Street, Marylebone, W1W 8QB.
How to get there? Ta tuben til Oxford Circus (Central line, Piccadilly Line eller Bakerloo Line) og gå et par gater nedover. Inn gaten nedenfor Topshop på Oxford Circus ligger denne restauranten.
Prices? Hovedrettene kostet fra ca 7 pund - ca 10 pund.

Har du vært på Vapiano før?

- C

Liker

Kommentarer