Vakker

Sponset produkt.

Jeg er veldig opptatt av sminke og skjønnhet, så da jeg fikk tilbud om å få tilsendt Imageakademiets nye makeupbok, Vakker, var jeg kjapp med å svare ja takk. Dette er faktisk Norges eneste fagbok innen feltet, selv om det finnes massevis av bøker med samme tema. Jeg hentet den på posten i går og den er såå fin! Jeg har ikke rukket å lese så mye i den enda, men det gleder jeg meg skikkelig til. Tror rett og slett jeg skal begynne på side 1 og jobbe meg bakover :-)

Boken har utrolig mange flotte bilder, og inkluderer alt fra sminkehistorie til fargelære og hvordan å sminke forskjellige ansiktsfasonger. Jeg tror faktisk alle har godt av å lære litt om det! Jeg tipper at de fleste jenter sminker seg "feil", så det kan være nyttig å ta en titt for å lære hvordan man best mulig kan fremheve sine fine trekk. Det er jo det man vil med sminke, er det ikke?

Og siden boken er stor og flott, passer den perfekt som en coffetable bok sammen med Alexander McQueen boken min, Vogue og Elle! Boken kan du få kjøpt hos Imageakademiet HER.

Hvordan syns du boken så ut? Er det noen av dere som allerede har kjøpt den, kanskje?

  • Annet

Liker

Kommentarer