Turtle neck

Hei hei! Åååh, nå er jeg SÅ lei av garderoben min! Føler jeg går med det samme hver dag, så det må jeg bare beklage. På søndag er jeg tilbake til alle klærne mine, så da blir antrekkene forhåpentligvis litt mer varierte og inspirerende. Når det er sagt, så elsker jeg plaggene jeg har igjen her hjemme, selv om det blir litt kjedelig med det samme i lengden. Denne toppen derimot, har jeg ikke fått brukt før. Jeg fikk den i posten av Sheinside for sikkert en måned siden, og jeg elsker den! Er det bare jeg som digger turtle neck denne høsten? Syns det er så kult, og ikke minst praktisk for å holde varmen.

DIY: skjørt, Sheinside: topp HER, Nelly: sko HER, Vintage Mulberry: veske, Cubus: cardigan, By Louise with love: smykke (gir bort et lignende HER).

I kveld har jeg planer med Kristiane, for dette er den eneste dagen som passet for oss begge å finne på noe før jeg flytter. Dessuten skal jeg en tur tilbake til klinikken jeg fylte på leppene hos i forrige uke, for å rette opp. Som sagt er det litt skjevt, så jeg har bestemt meg for å rette på det. Jeg vil jo ha det ordentlig når jeg først har brukt så mye penger på å fikse noe på utseende, hehe:) Ellers er jeg veldig fornøyd nå! Tenkte jeg skulle legge ut noen før-og-etter bilder hvis det er interessant, for det syntes jo litt ekstra når man får bildene ved siden av hverandre.

Ha en fin kveld!

  • Annet

Liker

Kommentarer