Tower Bridge

Hei fine mennesker! Litt sen oppdatering i dag, men jeg var jo ute i går, og hadde det så gøy!! Åh, jeg likte den nye klubben skikkelig godt, så det kommer et eget innlegg med litt info og bilder om den senere. Vi var faktisk ikke hjemme så veldig sent, men jeg sov til halv 1 allikevel (haha) og nå ligger jeg fremdeles i sengen med en flaske vann og en pose potetgull. Er det ikke sånn dagen derpå skal være da? Jeg har jo fri fra uni på fredager, så jeg har faktisk lov til det. Har planer om å kose meg med The Client List, Vampire Diaries og kanskje se White Collar med Thea og Henriette i noen timer nå, så vet jeg ikke hva planene for resten av dagen er. Noe sier meg at jeg blir veldig rastløs om jeg bare skal ligge her..

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av fantastisk fine Tower Bridge med dere! Thea og jeg var jo der i går, og da måtte jeg knipse litt. Vi syns begge at dette er den fineste broen i hele verden, og jeg tror det er min favoritt av alle de vakre tingene du kan se i London. Denne, og Big Ben. Sjekk så utrolig fin den er, da!

Området rundt på den siden vi gikk på er også utrolig fint. Det er i næheten av London Bridge, og det er så mange koselige restauranter der. Vi har lyst til å dra tilbake på kveldstid å spise på for eksempel Strada, for de har en utrolig utsikt over broen som blir superfin på kvelden! Dessuten kan jeg anbefale å bare gå langs Thamsen, for det er så fint og koselig.

Hva er din favorittseverdighet i London? Noen som er enige i at Tower Bridge er finest?

Liker

Kommentarer