Tonteria

På mandag var vi på Tonteria, en veldig annerledes klubb i Sloan Square i Kensington and Chelsea. Lokalet er knøttlite, faktisk det minste utestedet jeg noen gang har sett, og det ble stappfullt der. Mandag er dere største dag og alle bordene var utsolgt før kvelden i det hele tatt startet, så det er jo et godt tegn! Klubben ser veldig laidback ut med grove vegger og gulv, samt et slags meksikansk / cowboy preg over det hele. De ansatte går kledd i finlandshetter med diverse mønster på og skal på en måte forestille superhelter. Veldig spesielt og kult! Vi fikk komme en time før stedet blir til et utested og fikk servert diverse meksikanske retter. Åååh, det var så godt! I tillegg fikk vi servert frosne drinker, eller slush som Henriette kaller det (haha) med smak av lime. Akkurat den vi fikk var med tequila, og det er ikke jeg så glad i, men den var grei. Senere på kvelden fikk vi disse drinkene i miniatyr, altså i shotteglass, og de uten tequila som sprit smakte mye bedre. 

To av rettene vi fikk; quesedillas og nachos med guacamole og salsa. Den guacamolen er den beste jeg har smakt, herregud så god! Får vann i munnen når jeg tenker på den, mmm...

Utover kvelden var det arrangerte "slosskamper" (tror egentlig ikke de sloss på ekte, men det skulle liksom se sånn ut) som underholdning, noe som var veldig spesielt. Men gøy og annerledes! Musikken der var veldig bra, veldig sånn jeg liker det. Dessuten var Will.I.Am der samtidig som oss, så det var jo litt gøy! Jeg syns hvert fall det var en veldig kul klubb, det eneste jeg ikke likte var at den er altfor liten i forhold til hvor mye mennesker det var der. Man kunne nesten ikke bevege seg på et tidspunkt..

Hvor? 7-11 Sloan Square, London.
Hvordan komme seg dit? Klubben ligger rett ved Sloan Square undergrunnstasjon, så ta tuben dit.
Pris? Tipper 20 pund entry. 

Hvis du lurer på noe om denne klubben eller utelivet i London generelt kan du stille spørsmålet ditt HER 

Liker

Kommentarer