Throwback Thursday

Gooood morgen!? I dag ble plutselig dagen min full av planer; fordi jeg skal jobbe fra 11:30-19:30 (altså, hele dagen forsvinner jo), så skal jeg rett i avskjedsmiddag hos Silje S. Jeg vet ikke om jeg noen gang har nevnt det, men jeg har to venninner som heter Silje; den ene (Silje F) har dratt til Flordia og den andre (Silje S) skal faktisk begynne på samme skole som meg i London! Gleder meg KJEMPEMASSE :-D Så jeg trenger forsåvidt egentlig ikke å dra i avskjedsmiddagen hennes, men det er koselig å være med på uansett. Jeg rekker derfor ikke å ta noen antrekksbilder i dag, så jeg tenkte jeg skulle mimre tilbake til september for akkurat ett år siden.

På denne dagen i 2012 klemte jeg faktisk tommelen i bildøren på jobb, og hahaha, jeg husker det så godt! Jeg holdt på å besvime og kaste opp fordi det gjorde så vondt, så det ble ikke akkurat en arbeidsdag for meg; i stede ble det en tur på sykehuset. Heldigvis ikke brudd, men det gjorde vondt i lang tid etterpå. På denne tiden hadde jeg også brunt LANG hår, som jeg savner veldig. Ikke hårfargen altså, men lengden på håret. Jeg angrer sånn på at jeg ødela håret mitt med farging i fjor og i år, så nå skal jeg ta godt vare på det og spare til det blir minst like lang som dette. Dagen før, i 2012, møtte jeg Majda i Oslo og da knipset hun disse bildene av meg. Tenk at det er ett år siden!

Et veldig enkelt antrekk, men jeg liker det! Det er så gøy å se tilbake på hvordan jeg kledde meg før; og i dette tilfellet vil jeg si at stilen min er ganske lik som den var for ett år siden. Jeg har ikke forandret meg så mye heller, men sånn er det vel når man har blitt så gammel (hehe) som jeg er. Alle disse plaggene har jeg fremdeles i garderoben (bortsett fra skoene, de ble ødelagte og er byttet ut med noen veldig like) og jeg kunne fint kledd på meg nøyaktig samme antrekk den dag i dag!

Hva syns du om antrekket? Er det noen av dere som leste bloggen min for ett år siden? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer