Throwback Thursday - Cali 10

Regnet pøser ned ute, og det har både lynt og tordnet de siste par timene her. FOR et sommervær, dere! Uff.. Jeg var på jobb i dag også, kjempeglad for at jeg fikk en ekstravakt, men jammen er jeg trøtt og sliten nå. Bare å holde øynene åpne, for i morgen er det jobb igjen klokken 7! Og så skal jeg faktisk jobbe kveld på Kiwi, så det blir en veeldig lang dag.. Derfor har jeg planlagt seriemaraton i kveld, og så hører jeg rykter om vafler til kveldsmat, nam ?

Så må jeg bare si at jeg misunner alle som er på ferie nå, og herlighet så mange som er i USA denne sommeren, da! Jeg kunne ikke vært mer misunnelig, og derfor tenkte jeg at det passer seg perfekt med en throwback til ferien min i California for fire år siden. Det må være den fineste ferien jeg har vært på, til tross for at jeg har vært på utrolig mange fine ferier opp gjennom årene!

- california 2010 -

SF, LA, Hollywood, Golden Gate, Beverly Hills, Rodeo Drive, Victoria's Secret, Tiffany's, shopping, stranliv og god mat er stikkord for denne turen. Vi var først i San Francisco, før vi kjørte ned til Los Angeles og bodde på Venice Beach. Vi var også innom en vingård i Napa Valley og fikk sett utrolig mye fint på denne turen! Drømmer meg tilbake til California.. Jeg skulle gjerne ligget på stranden i Venice Beach eller Santa Monica nå, for å si det sånn! Sukk..

Hvor skal du på ferie i år? Skal noen til / er i USA kanskje? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer