The scarf

God kveeeld! Husker dere dette skjerfet som jeg har ønsket meg en stund men som ikke selges lengre? Mamma har det jo, så da jeg kom hjem til jul sa hun at jeg kunne få ta det med meg til London og låne det, jippiiii! Jeg elsker det, syns det er så perfekt i fargene til denne sesongen. Og skjerf er et must i denne byen, altså. Jeg dro ikke ut i går allikevel, fordi jeg har disse oppgavene på skolen hengende over meg, så jeg har ikke samvittighet til å feste nå før helgen kommer. Jeg har heldigvis fått lest en del og gjort en del research i dag, så da er man jo godt i gang!

Skappelgenser: strikket av mamma, Topshop: bukse, Zara: boots, Mulberry: skjerf, Michael Kors: skinnjakke, Gucci: veske.

Ellers i dag har jeg vært en tur på Brent Cross med Henriette for å spise lunsj / middag og gjøre et ærend, og så handle litt mat. Selvfølgelig glemte jeg å kjøpe det jeg skulle ha på butikken, sånn går det når jeg ikke skriver handleliste.. Ååh, Christina da. Jaja! Thea og jeg har nettopp slukt siste episode av Pretty Little Liars, så nå er det tilbake til skolearbeidet resten av kvelden her. Tror jeg må gjøre litt mer research før jeg klarer å svare på oppgaven, og det er det kjedeligste jeg vet om. Gjøre research altså. Wish me luck, deadline er om bare litt over en uke, ææh!

Ønsker alle en fin lille lørdagskveld?

  • Annet

Liker

Kommentarer