The perfect Sunday

God mandags morgen! I går hadde jeg den perfekte søndagen. Vi fant ut av at 1D Day sendingen lå på YouTube, så Henriette, Thea og jeg la oss på sofaen med hvitløksbrød og pommes frits mens vi så et par timer av programmet. Herlig å vite at vi har mange timer igjen som vi kan kose oss med i løpet av uken som kommer :-D Jeg måtte nemlig fyke avgårde for å møte Rebecha, Stine og Maren på Vapiano for middag, så da lot jeg ikke de andre se mer, haha. På Vapiano spiste jeg verdens deiligste pizza med salami og ruccola, naaaam! Det smakte virkelig.

Så skulle vi til Winter Wonderland i Hyde Park, og da måtte jeg utnytte muligheten til å knipse bilder av julelysene i Oxford Street om kvelden! Er det ikke fint?

Regent Street er også veeeeldig fint..

Så var vi endelig i magiske Winter Wonderland! Dette er min favoritt juletradisjon i London, tror jeg. Det er så fint å gå her og se på alle bodene, karusellene, menneskene, fristelsene, julepynten, lysene og ikke minst å høre julemusikken overalt. Nyyyydelig! Gleder meg til å dra hit flere ganger i år :-)

Det var mye mennesker, men ikke på langt nær så mange som det var da jeg var der første søndag i advent i fjor. Det var jo et mareritt.. Nå var det bare hyggelig. Det åpnet forresten på fredag, så det har nettopp åpnet for i år og holder åpent til midt i januar hvis jeg husker rett.

Fineste skøytebanen! Jeg har på en måte lyst til å gå på skøyter her, men så blir jeg stresset av at man må gå i ring og at alle går så fort, haha. Jeg kommer til å gå rett på trynet..

Fineste jentene jeg var med, Rebecha, Maren og Stine.

Falsk snø på taket! Åh, det var en snømaskin der, men jeg trodde jo det var ekte snø, så jeg ble så glad. Jeg savner snø litt akkurat nå, så jeg ble meget skuffet da jeg skjønte at det var falskt haha..

Dette er virkelig det perfekte stedet å gå for å få julestemning! Jeg er helt forelsket i Winter Wonderland, syns det er helt magisk. Haha, jeg er jo helt gal når det kommer til julen da.. Jeg filmet litt også, så jeg skal sette sammen en liten julevideo til dere. Kanskje jeg skal poste den på søndag, da er det jo tross alt 1.desember og første søndag i advent! Det hadde vært helt perfekt. Winter Wonderland er åpent fra 10 - 10, men det er jo definitivt finest når det er mørkt.

Hva syns du om bildene?
Haha, beklager for to innlegg med julebilder på kort tid! Håper dere syns det er koselig da, for dere har tross alt etterlyst flere hverdagsinnlegg :-)

Liker

Kommentarer