The last meal together

God morgen :-)

Tenkte jeg skulle vise dere noen fristende bilder fra vår siste middag sammen i London på onsdag! Jeg lagde (med god hjelp) kalkun med waldorfsalat, kokte poteter og brun saus. Det ble supergodt, så dette skal jeg gjenta på nyttårsaften når jeg tar med meg venninnene mine til London igjen.

Vi fikk presset seks stykker rundt bordet vårt, så mange har vi ikke vært til middag før! Vi manglet en stol, men det løste vi med at en måtte sitte på puffen.. Haha, tror vi skal gå til innkjøp av en klappestol for å si det sånn.

Deilig mat!!

Verdens fineste Thea fyller 21 år i dag, gratulerer med dagen vennen :-D I den anledningen hadde jeg en liten gave til henne, i tillegg til dette champagneglasset.

Glasset ble fylt med vår nye favorittvin.

Yum, kalkun er noe av det beste jeg vet!!

Til dessert hadde vi flytende sjokoladekake ala Rebecha, og vaniljeis. Alltid en slager i Raffles House :-D

Vi avsluttet kvelden med å montere og pynte pepperkakehus! Haha, jeg ville selvfølgelig lage et pent pepperkakehus med bare rosa og hvitt, men det ble litt vanskeligere enn jeg trodde.. For å si det sånn så ble ikke pepperkakehuset mitt akkurat sånn jeg hadde sett for meg men.

Thea insisterte på å lage en "sjarmerende" side fylt med tilfeldig plasserte Smarties i alle de fargene jeg ikke ville bruke..

Dette skal liksom være røyk opp av pipen. Haha!

Og Rebecha stakkars fikk M til å pynte med. De ville så vidt sitte på fordi de er så tunge, haha. Nå gleder jeg meg til å møtes etter nyttår og knuse disse pepperkakehusene :-D Det blir gøy! Og godt..

Har du pyntet pepperkakehus?

- C

Liker

Kommentarer