The Hunger Games: Catching Fire

God morgen! I går fikk jeg endelig sett den nye Hunger Games filmen på kino, for ja, jeg har ventet på den i noe som føles ut som en evighet. Jeg leste bøkene for noen år tilbake og jeg ble obsessed, noe jeg forsåvidt fremdeles er. Historien er bare så forferdelig, spennende og gripende, og jeg hadde skikkelig store forhåpninger før film nummer to. Jeg kommer aldri med filmtips her på bloggen, men denne gangen må jeg det bare, for HERREGUD for en film! Jeg vil se den igjen med en gang.

For meg er det viktig at filmen er lik boken, og det var den absolutt. Forrige film sluttet jo med at Peeta og Katniss sammen vant de 74. lekende på en litt "upassende" måte (i følge President Snow), og dermed følger presidenten nå nøye med. De legger ut på en seiersturnè hvor de blir vitne til starten på et opprør, men Capitol har fremdeles kontrollen og planlegger de 75. lekende; nemlig kvartsekel-spillet, som potensielt kan forandre alt. Filmen er spennende fra begynnelse til slutt, og jeg følte at de faktisk fikk med alt det viktige fra boken. Jeg trodde aldri at de kom til å få med alt, i og med at lekene begynte ganske langt inn i filmen, så jeg ble mektig imponert. Skuespillerne er bra, handlingen er bra og filmen er rett og slett en god filmopplevelse. Jeg satt anspent fra filmen begynte til den sluttet, haha, for den var jo så utrolig spennende selv om jeg visste hva som skjedde!

Det er noe med denne fortellingen som griper meg veldig, og jeg hadde egentlig lyst til å gråte meg gjennom hele filmen fordi historien er så brutal og forferdelig. Jeg elsker bøkene, og jeg elsker filmene minst like høyt. Det er så vanvittig å tenke på at dette faktisk kunne skjedd i denne verdnen vi lever i, men forhåpentligvis går det aldri så langt. Jeg gleder meg veldig til den siste filmen, og jeg gleder meg til å se de to første filmene om og om igjen! Hvis ikke du har sett The Hunger Games filmene (eller lest bøkene, for den saks skyld); gjør det ASAP!

Har du sett Catching Fire? Hva syns du i så fall?

PSST: Vinneren av personlig almanakk konkurransen er trukket og kontaktet; Pernille, sjekk mailen din!

Liker

Kommentarer