The Hummingbird Bakery

God søndag!

Jeg tok meg visst fri i går, for å nyte min siste ordentlige helg i London med fantastiske mennesker. Fredag dro vi på Claddagh, og spontant hadde vi et mye større vors enn planlagt, haha. Men det var kjempegøy! Lørdagen gikk med til litt mer pakking og ordning i leiligheten, før vi dro på Coya for pre-drinks (verdens beste drinker), deretter til Dstrkt og så avsluttet vi kvelden på BLC!

Her om dagen dro vi til Notting Hill på The Hummingbird Bakery, som kan sammenlignes litt med Magnolia Bakery i New York. The Hummingbird er på en måte Londons svar på Magnolia Bakery! Forventningene var store, spesielt fordi jeg elsker cupcakes og har smakt så veldig mange forskjellige, og jeg skal si dere èn ting.. Jeg ble ikke skuffet.

Bakeriet ligger i Portobello Road, som er hovedgaten i Notting Hill. Det er ordentlig rosa der (hihi) og det er relativt lite med et fint utvalg av cupcakes og noen kaker. Det er ingen sitteplasser her da, noe jeg syns var litt dumt, men du kan stå der og nyte en cupcake. Vi tok heller med oss hjem, for å stå der oppi alle menneskene var ikke så fristende!

Kakene får du i disse søte, små eskene.

Her må du belage deg på litt kø, men det er verdt det! Det lukter nybakte cupcakes med en gang du går inn på bakeriet, og ikke minst smaker cupcakesene veldig nybakt. Skikkelig god og saftig, og ikke litt tørr engang. Det gjør bakehjertet mitt lykkelig! Valget mitt falt på en red velvet cupcake, som er min favoritt. Åh, den var såå god.. Beste jeg har smakt, tror jeg faktisk!

De har også varm drikke der, og da jeg så koppene måtte jeg bare kjøpe noe. Se så fine, da! Lyste bare Christina, hehe. I tillegg kjøpte jeg et stykke med raspberry cheesecake brownie, som er en ostekake med browniebunn. Utrolig god den også! Men veldig mektig og stort stykke.

Jeg anbefaler The Hummingbird Bakery på det varmeste. Her kan jeg garantere at du får ferske bakst, og ikke noe er vel bedre enn det!

Prices? 3-5 pund for cucpakes og kakestykker (tror jeg).
Where? 133 Portobello Road, Notting Hill.
How to get there? Ta undergrunnen (central line) til Notting Hill Gate. Derfra er det ikke langt til Portobello Road, så følger du bare veien nedover til du finner bakeriet på venstre hånd!

Har du vært på The Hummingbird Bakery før? :-D

- C

Liker

Kommentarer