The Foodhall at Selfridge's

God morgen og GOOOD FREDAG :-D

Selv om jeg ikke er i London, må det vel lov til å blogge litt mer om det? Hihi. Derfor kommer jeg med et tips i dag, nemlig foodhallen på Selfridges. Der er det SÅ utrolig mange fristelser, alt fra fersk mat, sjømat, kjøtt, skinker og pølser, frukt og grønt, spisesteder som Yo!Sushi, EAT og Pinkberry, samt stander du kan kjøpe ferdiglagde, ferke salater og annen god mat. Her kan du også finne matvarer som i vanlige matbutikker, men også massevis av amerikanske tørrvarer! Til neste år skal jeg virkelig ta meg en titt her og prøve ut noe av det som frister mest, nam.

Jeg endte med å kjøpe organisk Cæsar salat og coleslaw. Salaten var litt så som så, ikke sånn supergod syns jeg.. Og ikke verdt over 5 pund for den lille boksen her! Men coleslawen derimot- den var sinnsykt god! Jeg er veldig glad i coleslaw, men som oftes smaker den veldig syrlig fordi det er meningen at den skal holde lenge i butikkhyllene. Denne derimot, smakte skikkelig hjemmelaget og helt himmelsk. Slukte den sammen med hjemmelaget pizza til middag en dag!

Hvor? Inne på Selfridges, inngang fra siden på Orchard Street.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Marble Arch er nok nærmest, men kan også tas til Bond Street.
Priser? Åpenbart veldig forskjellig utifra hva du kjøper, og hvilken størrelse du velger på boksen. Det meste går i vekt her.

Anbefaler alle som er innom Selfridges å ta turen hit også, for selv om du ikke skal kjøpe noe, er det veldig gøy å se på all den gode maten og de små spisestedene som ligger der :-) Gleder meg allerede til å dra tilbake og spise coleslaw! Og ja, det er her jeg kjøper frosen yoghurt på Pinkberry også.

Har du vært på Selfridges Foodhall før?

- C

Liker

Kommentarer