The Breakfast ClubI går ble det lunsj på The Breakfast Club i Soho, etter å ha hørt masse om denne kafeen fra venninner. De er kjente for pannekanene sine, og det med god grunn! Det er visst veldig populært der, så jeg tror vi var heldige som fikk bord med en gang. Jeg hadde belaget meg på å vente i minst 15 minutter på bord etter å ha hørt andres erfaringer. Stedet var veldig annerledes enn jeg hadde sett for meg; jeg så for meg et veldig fint og classy sted men det var det stikk motsatte! Skikkelig lite, litt shabby med forskjellige stoler og veldig avslappet stemning mellom de ansatte. Kult var det da!

Jeg bestilte pannekaker med et hav av bacon, og for et godt måltid det var! Helt perfekt kombinasjon av søtt og salt, selv om det var utrolig mektig. Drikken min ser kanskje litt guffen ut, men det er ferskpresset eplejuice. Det er noe helt annet enn det jeg noengang har smakt! Så frisk og god smak på den.

Thea hadde pannekaker med bær og krem, naaam! Det skal sies at de har mer på menyen enn bare pannekaker altså. Frokosten serveres frem til 5, og dette var fra frokostmenyen.

Fine June og Thea! ?

Spesielt dekorert vegg, men det var veldig kult!

Hvor? 33 D'Arblay Street, W1F 8EU.
Hvordan komme seg dit? Nærmeste undergrunn er Oxford Circus eller Tottenham Coart Road. Ligger i en sidegate til Oxford Street.
Priser? Ca 8 pund for pannekakene.  

The BC er en kjede som ligger flere steder i London, men denne i Soho ligger nærmest Oxford Street hvor de fleste oppholder seg vil jeg tro. Dette er også den første kafeen i kjeden, som åpnet i 2005. Anbefales virkelig for frokost eller lunsj! 

Har du vært her før? 

Liker

Kommentarer