The Box

Jeg vet ikke hva jeg skal si om gårsdagen, engang.. Jeg har hatt lyst til å dra på The Box SÅ lenge, nesten helt siden jeg flyttet hit, så forventningene til klubben var skyhøye. La oss bare si at dit skal jeg aldri tilbake igjen, og vi var så utrolig skuffet alle sammen. Først og fremst er det ikke lov til å ta bilder på The Box, så alle disse bildene har jeg funnet på nettet. Vaktene var skikkelig strenge på dette, så det var ikke sjans i havet at man fikk tatt bilder. 

Vi dro først på No.41 for drinks (mer om det i et eget innlegg) før vi dro til The Box i halv 2 tiden. Da vi kom dit var det stappfullt og lokalet var skikkelig kult; det ser liksom ut som en teatersal med en scene foran og baren bak. Det er veldig vanskelig å komme inn på The Box, det er derfor vi ikke har dratt dit før, og det er superpopulært. Mange kjendiser har vært der og mange har dette som sitt favorittsted i London, så jeg var jo klar for en amazing kveld på et sykt kult sted. Jeg hadde hørt at det var ganske drøyt show der da, at det på en måte er litt sirkustema som på Cirque du Soir, men enda drøyere. 

Showet begynte klokken 2 og var egentlig. Ja. Hva skal jeg si.. Det er gøy å ha fått med seg, og ja, det var ganske drøyt. Men det var over på et blunk og da klokken var ti på halv 3 (altså i maks 20 minutter varte showet, som jeg trodde skulle vare resten av kvelden) begynte de å spille musikk igjen og folk gikk tilbake til sitt. Musikken var dårlig, det var veldig få bord der, mye mennesker, sure vakter og rett og slett ikke så god stemning spør du meg. Vi bestemte oss faktisk for å dra på BLC i stede, fordi vi hadde det så kjipt. 

 

Hvor? 11-12 Walkers Court, Soho. 
Hvordan komme seg dit? Nærmeste undergrunn er vel Piccadilly Circus vil jeg tro. 
Priser? Aner faktisk ikke! 

Det er gøy å endelig ha få testet ut The Box, men det er absolutt ikke et sted for meg, og hit skal jeg aldri tilbake igjen. Vi snakket så vidt med noen som hadde slitt skikkelig med å komme inn, og de var ganske skuffet over hele greia de også. Så vi kan vel egentlig konkludere med at The Box er skikkelig oppskrytt, og vi følte egentlig at det var litt waste of time å bruke en kveld der.. Glad vi ikke dro dit før halv 2, i det minste!

Har noen av dere vært på The Box? Enten i London eller i New York kanskje?  

Liker

Kommentarer