Sunny Saturday Apparel

God morgen? Åh, for en fin dag gårsdagen var! Jeg tok en pause fra oppgaveskriving for å dra på nye Londoneventyr i Primrose Hill med Stine. Egne bilder derfra kommer senere i kveld, men jeg kan bare si at det var såå fint der og vi hadde en helt perfekt lørdag. Solen sto høyt på himmelen og varmet, selv om det egentlig var ganske surt ute. Det var utrolig deilig å gjøre noe annet enn å sitte inne med skole for en gang skyld, for det er det jeg skal gjøre i dag og hele neste uke frem til deadline på fredag.

Bikbok: hatt, Zara: kåpe og boots, Topshop: jeans, Mulberry: skjerf, Gucci: veske.

Etter halve dagen i Primrose Hill dro vi en tur til Oxford Street og brukte latterlig mange timer på Selfridge's hvor vi spiste på Yo!Sushi, siklet på designervesker og ikke minst prøvde designersko på salg. Herregud for et bra skosalg det er på Selfridge's i år! Jeg fant skikkelig mange fine, spesielt et nydelig par fra Jimmy Choo på halv pris som jeg gjerne skulle hatt klørene i.. Det er hvert fall ingen tvil om at man kan gjøre et kupp der nå! I tillegg fikk jeg øynene opp for en nydelig babyrosa veske fra Balenciaga med gulldetaljer og et par råfine solbriller fra Celinè. Kan jeg ikke bare vinne i Lotto, da? Eller så har jeg bursdag snart, hvis noen føler seg litt gavmilde, hihi!

Jeg skal forresten kjøpe meg et nytt kompaktkamera siden min Fujifilm x10 ble stjålet og jeg ikke var så superfornøyd med det, og jeg har sett litt på Canon Powershot S120. Er det noen som har erfaringer med dette eller eventuelt vet om et annet bra, men lite kamera? Stort pluss hvis det har Wifi, men ikke noe must! Og det må være litt mer fancy enn et "vanlig" digitalkamera..

Ønsker alle en fin og avslappende, eventuelt effektiv (som her) søndag!

  • Annet

Liker

Kommentarer