Sunday

God søndag, morsdag og fastelavensdag!

Først vil jeg bare gratulere verdens beste mamma med morsdagen. ? Rart å ikke være hjemme på sånne dager, men jeg håper dere koser dere allikevel! Vi skal kose oss skikkelig i dag, med en tur på kino og god mat (forhåpentligvis) på Vapiano. Det ble ikke noe av i går; vi holdt heller sengen og så på Hver Gang Vi Møtes og altfor mange episoder av Nashville mens vi spiste takeaway, fritert banan og sitronsorbet. Er det lørdag, så er det lørdag!

I dag må jeg faktisk en tur innom Mulberry før vi drar på kino, fordi jeg klarte å ødelegge min elskede Lily på fredag. Hvordan det skjedde vet jeg ikke, men da jeg skulle ta med meg vesken og gå til Claddagh, hadde låsen faktisk knekt rett av. Hallo, hvordan er det mulig?! :-( Så nå må jeg levere min elskede på reparasjon..

Etter en veldig slapp dag i går kribler jeg veldig i bena etter å finne på noe i dag, så nå er jeg veldig klar for en tur til sentrum, håper bare det forferdelige regnværet gir seg. Skulle gjerne bakt fastelavensboller i dag, men jeg har verken ingredienser eller tid til det før vi drar, tror jeg.. Hvis noen melder seg frivillig til å komme med boller på døren vår, sier jeg ikke nei takk ;-) Hehe.

Hva skal du denne fine søndagen? ? Feirer dere morsdag og / eller fastelavenssøndag?

- C

Liker

Kommentarer