Summer in the City

primark: kimono, topshop: topp, vintage levis: shorts (nevernaked har fått inn slike HER), gucci: veske, daniel wellington: klokke, rayban: sunnies, converse: sko.

Her kommer det et sommerlig antrekk fra tirsdagen min i Hyde Park! Åh, så fantastisk å kunne gå så lettkledd igjen. I går var jeg på The Box med Natalie og Emilie, og denne gangen syns jeg faktisk det var ganske gøy der. Jeg var der for første gang før jul og syns det var utrolig skuffende og dårlig, men i går hadde jeg det veldig morro. Vi fikk bord rett foran scenen og veldig god behandling, og når både musikken og selskapet er godt i tillegg, da må det jo bare bli en bra kveld. Formen i dag er faktisk superbra, det kjennes ikke engang ut som at jeg drakk i går! Det skal man ikke klage på, altså.

På planen resten av dagen står det egentlig bare litt skolearbeid. Jeg skal en tur på uni for å printe ut noen artikler til eksamen, er det bare jeg som liker best å lese på papir? Det er jo så mye bedre enn å lese på macen! Deretter skal jeg prøve å være litt effektiv med oppgaveskriving eller eksamenslesing, vi får se hva som frister mest etterpå. Men først skal jeg gå gjennom uleste innlegg på Bloglovin' og unne meg en episode One Tree Hill. Jeg har begynt å se det på nytt og er allerede midt i sesong 2, åååh, jeg elsker den serien ?

Hva syns du om antrekket mitt?

  • Annet

Liker

Kommentarer