St. Moriz

Alle jenter jakter vel på den perfekte selvbruningen, har jeg rett? Jeg har hvert fall vært på jakt i alle år, men fordi jeg aldri har funnet en jeg har vært så fornøyd med har jeg heller tatt solarium. Her i England er derimot solariumer litt vanskelige å finne og det er ganske dyrt, i tillegg til at det selvfølgelig ikke er bra for huden. Derfor ble jeg overlykkelig da Henriette kjøpte denne selvbruningen så jeg fikk prøve den. Jeg har egentlig litt angst for å bruke selvbruning, fordi jeg har sett så mange forferdelige resultater. Men dere, jeg har funnet min absolutte favoritt og jeg MÅ bare dele den med dere!

Dette er en mousse fra St.Moriz, et merke jeg ikke hadde hørt om før nå nylig. Jeg kjøpte min på Boots, men for dere som ikke bor i England kan den bestilles på Feelunique, som forresten er min favoritt nettside for skjønnhetsprodukter. Før jeg flyttet hit bestilte jeg alltid derfra. Jeg påfører moussen med en hanske" fra St. Tropez. Grunnen til at jeg kjøpte akkurat denne er egentlig bare fordi det var den eneste de har på Boots, så akkurat hansken kan du velge selv hvor du vil kjøpe. Jeg har aldri brukt hanske til påføring av selvbruning før, men herregud så genialt! Ingen skjolder og ujevnheter, og heller ingen oransje hender.

Jeg har min selvbruning i fargen dark, men jeg syns ikke den er for mørk i det hele tatt. Fargen er fin og glødende, ikke oransj.. Jeg ser rett og slett ut som jeg har vært i solen! Dessuten lukter den faktisk ikke noe selvbruning overhode (jeg overdriver ikke engang), så det gjør ingenting å ta den på seg rett før man drar ut. Neste positive ting er at den ikke flasser av på en ekkel måte, den forsvinner gradvis i dusjen. Og best av alt? PRISEN! Den koster 5 pund folkens, det er i underkant av 50 kr det. Du finner den hos Feelunique HER.

Til slutt vil jeg legge ved at jeg ikke har fått denne sponset eller får betalt for å skrive dette, men jeg er så fornøyd at jeg måtte tipse dere!
Noen som har erfaringer med denne fra før av?

  • Annet

Liker

Kommentarer