Speltlompepizza med salami og ruccola

Jeg vet at dette mest sannsynlig ikke er noe nyskapende for de fleste av dere, men jeg må allikevel dele "oppskriften" på det som har blitt min favorittmiddag siden jeg kom tilbake til London. Jeg har spist dette minst en gang i uken, og jeg blir aldri lei! Åh, det er den perfekte studentmaten; billig, enkelt, kjapt og supergodt. Det er ikke noe særlig hokkus pokkus, men jeg legger ut oppskrift og noen bilder til inspirasjon allikevel.

Du trenger: ? speltlomper ? revet mozzarella ? chiliketchup ? salamipølse ? ruccola.

Du kan selvfølgelig ha det du vil på, men dette er min favoritt! Jeg anbefaler alle å prøve chiliketchup i stede for vanlig pizzasaus, for det er SÅ mye bedre! Mamma lager alltid pizza med chiliketchup, og selv om alle syns jeg er rar når jeg sier det, elsker de det når de får smakt. Så det er verdt et forsøk! Jeg syns pizzasaus og tomatpurrè smaker for lite, det blir liksom så kjedelig.

Smør lompene med chiliketchup, ha på revet ost og salami og stek i ovnen på 200 grader til osten er gylden. Topp pizzaene med ruccola, nam! Overse gjerne det faktum at denne ble litt godt stekt, hehe. Den trenger ikke å stekes såå lenge! Når den skal spises kan du gjerne brette pizzaen i to, som en calzone, da blir den litt lettere å skjære i.

Flere som har hektet på speltlompepizza? Kom gjerne med andre forslag til gode og enkle middagsretter :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer