Sommerfrisk jordbærmilkshake

God onsdag fra Norge! Jeg fikk bare drøye 24 timer hjemme denne gangen, for klokken 5 i dag går flyet mitt til London for helgen. Men jeg klager ikke! Jeg har rukket å gjøre masse fint på de timene. Da jeg kom hjem i går koste jeg ihjel vofsen min og pakket litt ut av kofferten før jeg dro med meg Kristiane og Dennis på en halvannen times lang skogtur. Det var så deilig å komme hjem til sol, så da hadde jeg ikke samvittighet til å sette meg rett inn på rommet. Da ville jeg heller ut i skogen! Så ble det grillmat til kvelds etter skogturen, og det smakte litt ekstra godt i går. I dag derimot, har jeg da litt pakking å gjøre før jeg må sette kursen mot flyplassen i halv 2 - 2 tiden. Men i mellomtiden vil jeg gi dere oppskriften på en av mine favoritt milkshaker nå om sommeren!

du trenger: jordbær, mager vaniljekesam, melk, evt. isbiter. enkelt og greit: miks alt i en blender og prøv deg frem med mengder til du har ønsket konsistens.

Lover dere at denne milkshaken er himmelsk! Også er den jo ikke så altfor usunn heller, hvert fall ikke i forhold til om du hadde brukt vaniljeis.. Mmm, denne kommer jeg nok til å kose meg med opptil flere ganger i sommer! Jeg syns faktisk at dere alle skal kose dere med denne i dag, for det er jo tross alt lillelørdag :-)

Hva er oppskriften på din beste milkshake / smoothie? Del den med meg, så kan jeg prøve den ut!

  • Annet

Liker

Kommentarer