Something new in the flat

God morgen!

I det siste har jeg kjøpt inn litt nytt dill dall til leiligheten, og vi har fått ting litt mer på plass her, så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen oppdaterte bilder på hvordan vi har det! Jeg elsker interiør og skulle mer enn gjerne kjøpt nye ting til leiligheten hver uke, men det går jo ikke, så nå får jeg vel egentlig si meg fornøyd. Vi har det jo veldig fint her :-D

Først og fremst; Manuela boken min er på plass i glasskapet i stuen! Sammen med mine fine, rosa boller og litt av Greengate serviset mitt som står til pynt her.

Litt diverse krydder på kjøkkenet. Syns disse er mye finere enn å ha krydderposene / boksene stående på kjøkkenbenken :-D Vi har nemlig ikke så veldig mye skapplass, så da syns jeg dette var en fin løsning.

Nye roseputer i sofaen! Disse kjøpte jeg da jeg var på tur alene for noen helger tilbake, og jeg elsker de :-D Såå fine!! Når det er sagt, skulle jeg gjort mye for å ha byttet ut denne sofaen.. Den irriterer meg ihjel. Heldigvis er den supergod å sitte i, da.

Vi har også fått ryddet i hyllen vi har rett opp trappen. Bortsett fra nederste hylle da, så den kom ikke med på bildet, hehe.

Oppå hyllen har vi et fint fat til nøkler, men her ligger det foreløpig bjeller vi skal bruke som julepynt. Her har vi også et fat med tre kubbelys.

Mer stearinlys. Jeg elsker det med HOPE på. ?

Kule Colaflasker, en boks med blomster på (med emballasjen på ser jeg nå, haha), stearinlys og en stor, fin kopp med blomster.

Så litt nytt på rommet mitt! Drømmefangeren har fått plass ved Marilyn Monroe bildet jeg har hengende over sengen. No more bad dreams. ?

Og til slutt, min fine badehylle jeg nå er veldig fornøyd med!

Jeg har badekar, så da syns jeg denne passet ganske fint, hihi.

Hva syns du? :-D

- Christina

Liker

Kommentarer