Snapshots from my second day in Paris

God morgen! I dag er dagen for hjemreise, men først har vi hele dagen foran oss. Vi skal ikke til togstasjonen før halv 8 - kvart på 8! Så i dag går turen først til Louvre, og så til La Fayette og området rundt der for litt shopping / titting. I går fikk vi nemlig ikke tid til stort, fordi Eiffeltårnet tok så og si hele dagen. Vi sto i kø i 2 og en halv time (!!) før vi endelig kom opp. Så brukte vi jo selvfølgelig litt tid tid der oppe, før vi gikk et stykke unna for å ta noen bilder foran det. Stine har skikkelig høydeskrekk, så hun utforsket Paris på egenhånd mens Thea, Henriette og jeg tilbragte dagen med tårnet. Derfor er ikke Stine med på noen bilder, hvis noen skulle lure. Jeg skal skrive et eget innlegg om å gå i toppen av Eiffeltårnet, for det ble så sinnsykt mange bilder jeg vil vise frem, men først blir det da noen snapshots fra gårsdagen!

Startet dagen med en chai tea latte på Starbucks. Kjøpte den av verdens sureste mann, er det bare jeg som syns at franskmenn er både sure, frekke og arrogante?

Også ble det en kanelbolle på Starbucks- naaaam! Den var skikkelig saftig.

SE så utrolig fin utsikt fra toppen! Det kommer som sagt mange flere bilder i et eget innlegg, men noen måtte jeg jo ta med nå, hehe.

Oss tre på toppen ? Vi fikk en random til å ta noen bilder av oss, så lyset ble litt rart, men men. Thea ble jo helt hvit mens jeg ble helt borte i mørket, haha. Sånn er det!

Samme her; noen randome tok bilde så lyset ble merkelig. Vi er litt gule/oransje/grønne? Haha, koselig å ha uansett!

Etter vi var ferdige her, satt vi oss på trappen med Eiffeltårnet i bakgrunnen og fikk i oss en matbit mens vi ventet på bussen. Så møtte vi Stine og dro tilbake til hotellet for å freshe oss opp til middag og slappe av litt. Vi hadde bestemt oss for å spise middag ved Eiffeltårnet en av kveldene, så vi kunne se at det blinker på kveldstid. Det er jo såå utrolig fint!

Valget falt på denne utrolig koselige kafeen med navn Cafe Le Dome. Vi satt ute og det var faktisk helt grei temperatur! Dessuten hadde vi perfekt utsikt til Eiffeltårnet hele kvelden, maten var kjempegod og vi koste oss kanskje litt for mye med litt for mye vin i glasset. Sånn det skal være på ferie, ikke sant? Restauranten ligger i 108 Boulevard du Montparnasse, 75014 Paris hvis noen skal til Paris og vil spise med utsikt til Eiffeltårnet en kveld.

Fine Henriette og Thea!

Jeg spiste biff med pommes frits og bearnaise. Det var skikkelig godt, nam! Dessuten syns jeg det var mye mat til en så billig penge; retten min kostet bare 15,40 euro.

Til dessert ble det en sjokoladekake med vaniljesaus og vaniljeis. Denne kaken var på en måte en sjokolademoussekake med nougatt, skikkelig god! Men også veldig mektig.

Thea og jeg. Prøvde meg på rød leppestift for første gang!

Fiiiine, blinkende Eiffeltårnet! Litt vanskelig å ta et godt bilde, men jeg har filmet gjennom hele turen så jeg fikk det med på film.

Hva syns du om bildene?

  • Annet

Liker

Kommentarer