Skappelgenseren

Jeg skal absolutt ikke skryte på meg at jeg har laget denne genseren, for det har jeg langt ifra. Denne genseren har den flinke mammaen min strikket til meg mens jeg var på ferie! Dette er den såkalte Skappel genseren, designet av Dorthe Skappel. Maria Skappel har også blogget en del om den, blant annet kan du lese det her. På bloggen hennes kan du også finne oppskriften!

Vi valgte å gjøre litt om på oppskriften, da den hadde blitt altfor stor til meg. Den er strikket på litt tynnere pinner og med litt færre masker for å få den i mer min størrelse. Garnet som er brukt er fra Du Store Alpakka, og er strikket med èn tråd "Tynn alpakka" (den melerte tråden) og èn tråd "Fairytale" (den pusete tråden). Fargen vil jeg kalle kamel (bildene lyver litt på fargen, da jeg måtte redigere de litt lysere fordi det var mørkt), og fargekodene er 142 i Tynn alpakka og 720 i Fairytale :-)

Jeg er så fornøyd med den, det er den perfekte høstgenseren både til kos og hverdag! Så deilig og myk- og ikke minst varm. Også er jo selve genseren ganske fin også, syns du ikke? ;-) Jeg gleder meg til å kombinere den med skjørt og jeans, boots, heels og converse, deilige skjerf og masse fine smykker. Den passer til alt!

Hva syns du om genseren?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer