Siden sist!

God mandag! Jeg beklager såå mye for de dårlige oppdateringene, men jeg har hatt så mye å gjøre og det har skjedd så utrolig mye siden sist. På torsdag dro vi på Sketch for drinks (Aqua hadde et private event, så vi måtte et annet sted), deretter på Mason House og avsluttet kvelden på Kitsch. Haha, snakk om å fly mye rundt! Drinkene på Sketch var helt himmelske og stedet var kjempefint, men jeg har dessverre ikke bilder. Mer om det senere. Mason House var superkult sted; det så ut som en fangekjeller, men de andre syns ikke det var så gøy der, så vi gikk bort på Kitsch og fortsatte kvelden der i stede.

På fredag feiret vi bursdagen til Thea på Dstrkt, og vi hadde det såå gøy! Thea fikk til og med en bursdagskake som smakte helt himmelsk godt. Kvelden endte derimot ikke så godt, da ALT jeg hadde i vesken min ble stjålet :-( Vi snakker lommebok med absolutt alle kortene mine + førerkort, kameraet mitt (grunnen til at jeg ikke har bilder fra Sketch og Mason House) og masse annet av verdig. Fy søren så lei meg jeg ble, og for et styr.. Jeg måtte sperre begge kortene mine, ringe politiet og bli igjen til klubben stengte for å se om tingene mine kom til rette. Men det gjorde de jo ikke.. Så da satt jeg igjen uten et eneste pund og ingen kort, for de hadde misforstått og sperret mastercardet mitt også. Herregud, så typisk! Heldigvis hadde jeg gått med iPhonen i hånden, ellers hadde jo den vært borte også. Snakk om å ha uflaks, dere vet jo at iPhonen min ble stjålet TO ganger forrige skoleår. Nå har jeg jo forsikring og regner med at jeg får igjen alt, men det er jammen et styr for å få det ordnet med. Og bildene på kameraet kan jo ikke erstattes..

På lørdag dro vi også ut, men da delte vi oss; så Henriette, venninnen hennes som er på besøk og jeg dro på Project. For å være helt ærlig var ikke det verdens beste kveld, men etter fire dager ute den uken var det egentlig greit. Det var ikke superdårlig, men det var bare ikke så gøy da klubben ikke var så full, men kvelden ble avsluttet på morsomt vis hjemme; bare sjekk Thea i sine flotteste plagg! Haha, jeg ler meg ihjel. Gårsdagen ble brukt på Brent Cross for middag og de siste ærendene før jeg satte kursen hjem til Norge i dag. Nå har jeg vært våken siden halv 6 og er egentlig veldig sliten, men jeg må nesten holde meg våken litt til! Foreløpig har jeg drukket julebrus, spist grillpølse på Shell, sett på julefilmer og spist hvite kakemenn. Hehe, litt godt å være hjemme også!

Fra i morgen av lover jeg å oppdatere bloggen jevnlig igjen, for nå har jeg endelig juleferie og tid. ?
Har dere fått juleferie allerede?

Liker

Kommentarer