Sensationail ocean sparkle

Som dere vet, så er jeg utrolig fornøyd med Depend sitt gellack kit, og jeg det er det eneste jeg bruker nå. Jeg har vært på jakt etter en sjøgrønn gellack en stund, men da jeg skjønte at Depend ikke har denne fargen, kom jeg over merket Sensationail. Det er samme konsept som Depend Gellack; det er gellack som du legger hjemme. Disse lakkene er mer enn dobbelt så dyre som Depend sine; de koster 150 kr men jeg var heldig og kjøpte de mens det var tilbud på de til 69 kr.

Jeg gikk til innkjøp av disse fargene; ocean sparkle og blue yonder. Den første har jeg brukt denne uken, og det er den jeg skal vise dere nå!

Jeg syns ikke det var så veldig stor forskjell på lakkene fra Depend og Sensationail, men denne var utrolig godt pigmentert! Jeg har brukt to lag, men ett hadde nok holdt. Ellers sitter de like godt som Depend sine, så du skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å kjøpe noen flere lakker fra Sensationail også. Utvalget deres i farger er dårligere enn Depend sitt utvalg, men til gjengjeld har de noen farger som Depend ikke har. Derfor er det perfekt å blande!

Hva syns du om fargen? Har du prøvd Sensationail før?

  • Annet

Liker

Kommentarer