Secret Santa

God morgen! Jeg merker at jeg henger litt på etterskudd med denne bloggingen, men jeg prøver så godt jeg kan og oppdatere dere. Jeg har en del å gjøre før jeg reiser til Norge på mandag, både skolearbeid og julegaveshopping for eksempel, så jeg har det litt travelt om dagen, men jeg prøver virkelig å presse inn litt tid til dere. Som dere vet, elsker jeg julen, så i år bestemte jeg (mer eller mindre, hehe) at vi her i huset skulle ha Secret Santa i stede for å kjøpe gave til hverandre alle sammen! Secret Santa går ut på at man trekker èn person hver som man skal kjøpe gave til. Man må selvfølgelig holde hvem man har trukket hemmelig, og når man skal utveksle gaver skal man gjette hvem du har fått gave fra. Gøøøy! Det er litt morsommere når man er flere enn bare fire, for vi skjønte veldig fort hvem som hadde hverandre. Men det er en koselig ting å gjøre allikevel; spesielt om man er en stor jentegjeng og ikke har nok penger til å kjøpe gave til alle sammen.

Jeg elsker denne delen av stuen vår! Det er her jeg har pyntet mest til jul, og jeg syns det ble såå koselig. Jeg skal lage et eget innlegg med masse bilder av alle julepynten i huset en dag, så skal dere få se ordnetlig :-)

Se hva Thea fikk av Stine! Åååh, haha, jeg er så misunnelig og har allerede ønsket meg denne til bursdagen min i mars. Ellers tok jeg ikke bilder av noen flere gaver, men jeg fikk gave av Henriette; telys med julemotiv, en skrubb og litt annet dilldall. Den perfekte gaven, spør du meg! Jeg kjøpte til Henriette, så det var litt gøy at vi trakk hverandre. Hun fikk en supersøt pysj av meg, mens Stine fikk gavekort på Costa av Thea :-)

Så avsluttet vi kvelden med gløgg og pepperkaker, for ja, jeg fant gløgg på IKEA! Det er der jeg har kjøpt pepprkakene også, hihi.

Er det noen flere som pleier å ha Secret Santa med vennegjengen? Det anbefales hvert fall, veldig koselig!

Liker

Kommentarer