Satuday morning in bed

God lørdagsmorgen. ? Jeg er så utrolig glad i dag, og det er av den enkle grunn at jeg endelig har en lørdag fri. Det er noe helt spesielt med lørdager som denne, det regner ute og været er grått, og dermed har jeg en veldig god grunn for å bruke flere timer i sengen sammen med blogger og tvserier før jeg i det hele tatt beveger meg opp av sengen. Så utrolig deilig! Derfor har jeg tatt på meg den rosa Skappeljakken min, fleecesokkene som hører til Hunterstøvlene og lagt meg godt til rette med en kopp kakao med marshmellows. Mmmm, noe av det beste som finnes! I tillegg har jeg spist pannekaker til frokost, deilig lørdag sa du?

Jeg skal jo som sagt være barnevakt i kveld, og det er i Nøtterøy, så klokken halv 4 setter vi kursen ditover. Før den tid har jeg planer om en lang, varm dusj, et par episoder med Greek og en liten tur på Liertoppen for å sjekke ut en cardigan som jeg har lyst på. Jeg skal få oppdatert dere med dagens antrekk i løpet av dagen også, men det kan hende at det blir etter jeg har kommet frem til der jeg skal være barnevakt. Jeg skal ha med meg Kristiane, hun skal være sjåfør for noen av tantene og onklene mine, så det blir koselig!

Så må dere huske å melde dere på konkurransen min HER! Det er bare noen få påmeldte (!?!?), så sjansene for å vinne er foreløpig VELDIG STORE! Hvis du ikke trenger hairextensions selv, så har du kanskje en venninne, kusine eller noen andre du kjenner som ville blitt glad for et sett?

Ønsker alle en kjempefin lørdag. Skal dere noe spennende i dag?

  • Annet

Liker

Kommentarer