Rihanna Diamonds World Tour

Åh dere, Rihanna i går var AMAZING! For en RÅ dame, herregud. Konserten var på Twichenham Stadium, en utearena som tar 82 000 mennesker. Med andre ord litt mindre enn Wembley bare, og mye mye større enn O2 hvor jeg har sett både Justin Bieber og One Direction (25 000 mennesker). Med andre ord var denne arenaen GIGANTISK! Vi hadde sitteplasser på level 3, under taket, så vi var ganske langt fra scenen. Men det var faktisk helt greit, vi fikk jo med oss hele konserten og hadde god oversikt selv om vi ikke så Rihanna så altfor godt!

Begynner med en liten collage fra Ali sin instagram profil. Majda og jeg dro sammen med Ali og hans venninner fra Norge, men vi hadde ikke plasser sammen med de.

Helten min, David Guetta varmet opp! Det var SINNSYKT bra!!

Så kom Rihanna på scenen!

Ser dere henne foran der? Hehe.

Helt RÅTT sceneshow, det er sikkert og visst! Og hun byttet antrekk sikkert 6-7 ganger i løpet av konserten som bare varte i halvannen time.

Mot slutten kom alle mine favorittsanger, som Only Girl In The World og Where Have You Been, og da kom også et skikkelig lysshow. Følte jeg var på et utested, og energien blant publikum ble helt magisk!

Oss og Rihanna, haha!

Hun avsluttet selvfølgelig med Stay og Diamonds, som var utrolig bra og fint. Kjempebra konsert, men jeg må innrømme at jeg syns den var litt kort. Hun kom på en halvtime for sent, som ikke er så ille, men allikevel var konserten ferdig til planlagt tid, halv 11. Men showet var kjempebra, og jeg syns hun både sang og danset veldig bra! Jeg er hvert fall skikkelig glad for at jeg dro på konserten og fikk oppleve denne fantastiske dama live :-D

Flere som har vært på eller skal på Rihanna konsert?

- C

Liker

Kommentarer