Repost: Tortilla

God morgen!

Jeg driver og oppdaterer Londontips kategorien i menyen under headeren, og ser at tipset om denne restauranten har falt bort. Så da reposter jeg dette innlegget, for dette må med! Denne restauranten har så utrolig gode tacos og burritos, min storfavoritt i London! Jeg har bare mobilbilder foreløpig, men jeg skal prøve å huske å ta noen bedre neste gang jeg er der :-D

Tortilla er et slags fastfoodsted hvor du får burritos og tacos. Jeg spiste verdens beste burrito i California for noen år tilbake, og har aldri smakt noe som var så godt siden. Helt til nå.. Herregud, denne er akkurat som den jeg husker fra USA! Sååå utrolig god. Du kan som sagt velge mellom burrito, som er en slags wrap, eller tacos, hvor du får to små lomper med fyll som du eventuelt kan pakke inn selv.

Stedet er lite og søtt, og i taket har de brukt Coronaflasker som dekor. Skikkelig kult spør du meg! Menyen er ikke så veldig stor, men hvem trenger vel det.. Her får du også en sinnsykt god frozen margarita, som vi selvfølgelig måtte prøve oss på sammen med den gode maten.

Bursdagsdrink!! Og sjekk det store glasset..

Disse bildene ble sykt dårlige, men la gå. Til venstre ser man sitteplassene oppe, og til høyre ser man disken med mat. Her velger man selv hva man vil ha på! Av kjøtt er det enten kylling, svin eller biff. Jeg valgte biff og den smeltet omtrent på tungen.. Åååh. Så kan man velge mellom masse annet. Min ble fylt med meksikansk ris, rømme, ost, guacamole og salat. Og biffen, selvfølgelig.

Det ser kanskje ikke så delikat ut på disse bildene, men fy søren så godt.. Jeg vil egentlig tilbake NÅ! Hehe.

Where? 460 The Strand, WC2R 0RG (Trafalgar Square)
How to get there? Ta undergrunnen til Charing Cross (northern line og bakerloo line). Gå til venstre når du kommer ut av undergrunnen, og den kommer på høyre hånd veldig fort!
Prices? Her er det veldig snille priser. En burrito koster 4.69 pund om jeg ikke husker feil, og det samme kostet en frozen margarita (og legg merke til størrelsen på det glasset!).

Anbefaler Tortilla til absolutt alle

Perfekt lunsjmat, og jeg kommer definitivt til å dra hit hver gang jeg vil ha taco. Yuuuum.. Forresten tror jeg denne ligger flere steder i London, så det er bare å google det.

Har du vært her før?


Liker

Kommentarer