Reisetips: City Mapper

Kollektivtransporten i London (og de fleste andre storbyer) er helt super. Det er mange som velger å ta taxi overalt fordi det er det enkleste, men i dag vil jeg tipse dere om en helt genial app som virkelig kan redde storbyferien din; nemlig City Mapper. Denne appen dekker ikke bare London, men også flere storbyer slik som New York, Berlin, Paris og Barcelona. De jobber med å utvikle City Mapper i flere storbyer verden om, så du kan gjerne "stemme" på den byen du ønsker at denne appen skal fungere på.

City Mapper er en app som rett og slett gjør reisen din mye enklere ved at den hjelper deg med å finne veien hjem med det enkleste transportmiddelet. Du kan sette inn din hjemadresse (evt. adressen til hotellet du bor på), og velge "get me home". På den måten finner appen ut hvordan du enklest mulig kan komme deg til ønsket destinasjon fra der du befinner deg. Du kan også velge startstasjon og endestasjon selv, og du vil få opp veibeskrivelse og flere alternative ruter på både undergrunnen og buss, samt pris. Du får også opp et prisanslag på taxi!

Dette er jo helt genialt dersom du er i en by du ikke er kjent i! Du får rett og slett lagt opp en rute til deg, og appen forteller deg til punkt og prikke hvordan du kommer deg fra A til Å. Man sparer masse tid også, da man slipper å sette seg inn i undergrunn-og bussystemet i en ny by. Det er ikke alltid bare-bare, og jeg vet at mange syns at undergrunnen i London kan være vanskelig å forstå seg på. Denne appen kommer til å bli mye brukt i London til høsten, og for ikke å snakke om på storbyferie de neste årene :-)

Håper noen får bruk for denne appen i løpet av sommeren!

  • Skrevet i : Annet

Liker