Regent Street & Piccadilly Circus

Dette er kanskje turistfeller uten like, men av og til elsker jeg å tusle her, så et innlegg om både Regent Street og Piccadilly Circus er et must her på bloggen syns jeg! Regent Street er en shoppinggate, som faktisk eies av Norge. Gaten strekker seg fra Oxford Circus og er en sidegate fra Oxford Street, helt ned til Piccadilly Circus. Her ligger butikkene som perler på snor, og i denne handlegaten finner du også en del dyre butikker. Blant annet kan du handle hos Apple, Burberry, Barbour, Hollister og Hamleys i Regent Street. Jeg pleier ikke nødvendigvis å shoppe så mye her, men jeg syns gaten er så utrolig fin! Jeg elsker bygningene, og hvordan gaten har en liten sving. Jeg syns det er så fint.. 

 


 

 

- regent street -- piccadilly circus -


Piccadilly Circus er som regel overfylt av mennesker, men jeg liker meg godt der også. Følelsen av å være i London får du virkelig her! På Piccadilly Circus er det ikke så mye shopping, men til gjengjeld er det mange spisesteder, barer og utesteder her. Friday's og Jamies Italian ligger blant annet her, samt W Hotel hvor du kan få gode drinks, Whole Foods Market hvor du kan kjøpe deilig, sunn mat og utestedene Dstrkt og Press ligger i nærheten her. Dessuten ligger det også mange andre utesteder her hvor du ikke trenger promotør for å komme inn på, blant annet Zoo Bar og Tiger Tiger. China Town, med massevis av restauranter, ligger også i nærheten her. Og bare et steinkast unna finner du Green Park og The Ritz! 

En tur innom Regent Street og Piccadilly Circus er et must om du er i London! Om så bare for å gå der og titte. Jeg anbefaler å begynne på Oxford Circus og gå nedover mot Piccadilly, eller omvent selvfølgelig :-) 

Hva syns du om bildene?

Liker