Regent Street Christmas Lights

Nå er det offisielt jul i London! ? Hvert fall i Regent Street. I går var det nemlig tenning av julelysene der, og det måtte vi selvfølgelig få med oss. I fjor var jeg på tenningen i Oxford Street, mens i år får jeg bare vært med på Regent Street sin tenning på grunn av skole. Det var lagt opp til skikkelig show med Emma Bunton & Mel C, Passenger, Leona Lewis og mange flere, men til vår store skuffelse fikk vi ikke med oss konserten. Det sto på nettet at den skulle være gratis, men da vi kom dit var området sperret av og vakten jeg snakket med sa at man måtte ha billett.. Buuuuh! Fikk ikke med meg Emma og Mel C synge 2 Become 1 engang, som jeg hadde gledet meg såå mye til..

Men så ble lysene tent og fyrverkeriet lyste opp hele gaten, og det ble verdt det allikevel. SÅ UTROLIG FINT! Jeg er en sucker for julen generelt, spesielt julelys, men fyrverkeriet gjorde hele opplevelsen altså. Det var så vanvittig fint! Jeg la ut en liten videosnutt på instagram (@christinaparrington) for de som vil se mer enn bare disse bildene.

Legg merke til alle menneskene forresten. Det var så stappfullt at man ikke kunne bevege seg! Men sånn er det på slike arrangementer. Etter lysene ble tent, tok Thea og jeg turen bort i Heddon Street for å spise middag og ta noen drinks. Vi var visst ikke de eneste som hadde planer om det, for det var fullt overalt, men vi fikk heldigvis et bord på en superkoselig italiensk restaurant som jeg skal skrive et eget innlegg om senere! Deretter møtte vi Henriette på Vapiano for et glass vin, før vi gikk på Libertine og avsluttet kvelden på BLC. Selv om dagen ikke ble helt som planlagt på noen som helst måte egentlig, ble det en kjempebra dag og kveld!

Så det ikke fint ut?!

Liker

Kommentarer