Radio Rooftop Bar

- radio rooftop bar @ me hotel -


Hvis du har planer om å ta en drink et fancy sted i London, og samtidig få med deg den flotte utsikten over byen kan jeg anbefale Radio Rooftop Bar på ME Hotel. Her var vi på bursdagen min, og jeg ble helt overveldet over den vakre utsikten. Man ser jo hele byen fra balkongen her! Så utrolig flott at jeg bare ble stående der ute og ta alt innover meg. Det var virkelig panoramautsikt, altså. Ute på balkongen er det bord, litt kjølig kanskje, men jeg tror det var noen varmelamper her og der så man ikke fryser ihjel på kveldstid. 

Ellers er baren utrolig fin, har en dj som spiller kul musikk og atmosfæren er veldig bra. Vi fikk drinker på samme måte som vi får på utestedene sammen med promotør; vodka og diverse blandevann. De har helt sikkert en drinkmeny også, da! Ellers vet jeg at de også har tapasmeny. Ja, også fikk jeg kake og shots her! Da var kvelden komplett for min del, nesten før den hadde startet til og med, hehe. Her måtte vi oppgi navnet til han vi gikk med i døren for å komme inn, så jeg tror man må reservere bord på forhånd (uten å si noe helt sikkert). Jeg kan hvert fall anbefale baren for en pre-drink, for det var litt av en opplevelse å ta en drink med den utsikten over London! 


Hvor? 336-337 The Strand, London.
Hvordan komme seg dit? Charing Cross undergrunn ligger 5 minutters gange unna. Ellers ligger det ca midt mellom Trafalgar Square og Covent Garden.
Pris? Vet dessverre ikke..  

Noen av dere som har vært på Radio Bar kanskje? 

Liker

Kommentarer