Project

Først må jeg bare si beklager for dårlige oppdateringer her de siste dagene! Jeg har bare hatt så mye å gjøre at jeg ikke har rukket å tenke på bloggen. På onsdag var det dagen derpå etter at vi var på Project på tirsdag, så etter skoledagen gjorde jeg ikke stort annet enn å se på The Notebook med Stine. I går var det jo halloween, og jeg fikk mye ut av dagen! Jeg begynte med å skrive CV siden jeg skal ha praksisår neste år, deretter dro jeg til Ali for å skjære ut gresskar til halloweenfesten de skal ha i dag. Kvelden avsluttet jeg på Project (igjen) hvor det var halloweenfeiring. Det var utrolig bra, så bra at jeg ikke fikk tatt noen bilder engang, haha. Men jeg skal ha på meg det samme kostymet i dag, så da får dere se i morgen eller i kveld :-)

Mine fine roomies! Henriette, Thea og Stine.

Fina!

Meg, Stine og en random kar.

Siden det er lørdag og jeg har vært på Project to ganger denne uken, syns jeg det er på sinn plass med et innlegg om stedet! Jeg tok masse bilder på tirsdag for å vise dere, nemlig. Project er en mye større klubb enn mange av de andre stedene jeg har vært på, men det gjorde absolutt ingen ting. Musikken var dødsbra, selskapet var bra og klubben var generelt sett veldig gøy å være på. God stemning! Jeg har faktisk hatt lyst til å dra på Project siden i fjor, men vi endte alltid opp med å dra andre steder, så det var gøy å endelig få testet ut den klubben også!

Henriette, Helena og Ingrid.

Project ligger supersentralt i en sidegate til Oxford Street, mellom Oxford Circus og Tottenham Coart Road. De har faktisk blitt kåret til den beste klubben i London på tirsdager nå i år, så det er jo litt kult! Dette er stedet å dra på tirsdag, med andre ord. Dette er også en members club only, så vi gikk med promotør. De fleste klubber her har jo åpent hver dag, mens her er det kun åpent på tirsdag, fredag og lørdag (i tillegg til spesielle anledninger, som halloween på torsdag).

Thea, meg, Stine og promotøren vår.

Dette ble fort min absolutte favorittklubb i London, anbefales virkelig :-D Vi er der faktisk minst èn gang i uken nå, og en kveld på Project blir alltid en bra kveld. Som regel er vi der på tirsdager og lørdager, men fredager er minst like bra :-) Etter vi hadde vært her på tirsdag, dro vi på BLC som du kan lese om ved å trykke HER. Der var det faktisk veldig bra på tirsdag, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi hadde det såå gøy hele kvelden.

Hvor? 78 Wells Street, London.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Oxford Circus og gå litt nedover Oxford Street.
Pris? 10 pund for jenter, 20 pund for gutter: inngang. Drinkene ligger på ca 15-17 pund.

Har du vært på Project?

Liker

Kommentarer