Primrose Bakery

God morgen! Nå skal jeg tipse dere om verdens skjønneste bakeri her i London, nemlig Primrose Bakery i Primrose Hill. Jeg har en liten drøm om å åpne et bakeri hvor folk kan spise ferske cupcakes og lese blader og bøker, og hittil er dette det nærmeste jeg har kommet et sånt sted i virkeligheten. Det var så koselig atmosfære der at jeg nesten har lyst på deltidsjobb der, haha! 

Søteste vindusdekorasjonene, og siden selve butikken er gul utvendig skiller den seg veldig ut i denne gaten.

Drikkemenyen! 

De hadde mye fristende, men både Stine og jeg gikk for storfavoritten red velvet cupcake, i tillegg til litt te. Det skal sies at ingenting slår Hummingbird Bakery sine cupcakes, men denne var god den også! Sjokoladekaken her skal visst være helt himmelsk, så den blir det neste gang, men jeg føler at jeg må prøve favoritten min på alle nye bakerier jeg går på, haha.

De selger også en del søte Primrose Bakery ting her, som kjøkkenhåndkler, forkle, bakebøker, notatbøker, t-shirts, gensere og dette iPhonedekselet jeg ikke klarte å motstå. Mye annet søtt også, men de vet å tjene penger på det, for det var ikke akkurat billig ;-)

Bakeriet er veldig lite, så utvalget er kanskje ikke så stort, men alt så fristende ut! Det var dessuten veldig populært der med masse mennesker.

Veldig fint lokale med pastellfarger og god stemning. Kunne ønske jeg bodde litt nærmere, da hadde jeg dratt hit OFTE, hihi! Men det er virkelig verdt et besøk om du er i London og har tid til å dra litt utenfor sentrum. Og pssst, de har visst også et bakeri i Covent Garden!

Hvor? 69 Glouchester Avenue, Primrose Hill. 
Hvordan komme seg dit? Ikke langt å gå fra Chalk Farm.
Pris? Ca 5 pund for en cupcake og te.

Så det ikke koselig ut? hihi! 

Liker

Kommentarer