Powershot

Her er mitt nye vidunderkamera! Jeg er faktisk veldig fornøyd med dette hittil, og sammenlignet med mitt gamle Fujifilm x10 er jeg hvert fall fornøyd. Canon Powershot S120 er et kompaktkamera som satser alt på kvaliteten på bildene, noe jeg absolutt ser. Bildene blir lyse og fine, selv innendørs når det er mørkt ute. Det er litt mer avansert enn et vanlig digitalkamera, som er akkurat det jeg var på jakt etter. Etter litt research fant jeg ut at dette skulle være ett av de beste kompaktkameraene som er på markedet akkurat nå, sammen med noen andre både billigere og dyrere. Det var egentlig litt for dyrt for meg, men siden det var satt ned med 100 pund vil jeg si at jeg gjorde et kupp!

Jeg kommer stort sett til å bruke det når vi er ute på byen, men også hvis jeg ikke gidder å dra med meg speilrefleksen rundt om i London, selv om jeg ofte gjør det. Dette er jo veldig lite og enkelt, og veier omtrent ingenting! Jeg kjenner hvert fall ikke noe særlig til at jeg har det i vesken, og det er veldig deilig. Blitsen kan dessuten skytes opp når du ønsker den, så den utløser seg ikke automatisk. Det er jo litt praktisk spør du meg. Du kan også bruke manuelle innstillinger på kameraet, selv om jeg faktisk er ganske fornøyd med hvordan bildene blir på auto akkurat her.

Noe nytt innen kamerateknologien nå er Wifi på kameraet. Dette har også det, noe jeg syns er utrolig kult. Du kan enkelt koble kameraet ditt opp mot både Macen og iPhonen din, slik at du får bildene rett inn der og kan legge de ut på instagram via Wifi, for eksempel! Jeg syns denne funksjonen funker kjempebra og det er jo litt stas å kunne legge ut bilder som er mye bedre enn de som blir tatt med iPhonen. Kameraet kan også filme i HD, noe jeg gleder meg veldig til å bruke! Jeg har som nyttårsforsett å bli flinkere til å filme, så kanskje jeg klarer det nå som det blir litt lettere og bedre kvalitet.

Disse to bildene er tatt innendørs mens det var mørkt ute, uten blits. Jeg syns det ble ganske bra, spesielt til å være et lite kompaktkamera, eller hva? Det blir ganske bra bilder ute i dagslys også, bare se på dette jeg knipset av universitetet her om dagen:

Hvis du vil se flere bilder som er tatt med dette kameraet, innendørs med blits på, kan du ta en titt HER!

Jeg kan hvert fall anbefale Canon Powershot S120 til de som ser etter et lite, lett, enkelt kamera som gir god kvalitet!
Noen andre som har dette kameraet og er fornøyd?

  • Annet

Liker

Kommentarer